Jump to content
MAINOS

Navigaattoreista


2ndfds11

Navigaattoreista puheen ollen. Mikä näistä miellyttää?  

33 members have voted

 1. 1. Navigaattoreista puheen ollen. Mikä näistä miellyttää?

  • Nawman
   1
  • SONY
   0
  • Kännykkään esim. Navigore
   6
  • Muut mahdolliset
   6
  • Garmin
   10
  • TOM TOM go/one
   12


Recommended Posts

Niin kun nuo Engelsmannit oli eksyksissä  >:D niin millä laitteella me ollaan eksyksissä. On kokemuksia TOM TOM:ista (ei one) ja Nawmaneista. Itse olen pitänyt kaikkein toimivimpina TOM TOM:ja ja vastaavasti Nawmanit on tosi surkeita?

Monellako on töissä käytössä oma tai firman masiina huh.gif

Jos et tiedä, mumise. Jos olet kusessa, Delegoi!

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Sulta puuttuu tuosta vaihotehdoista Garmin joka on suurinpiirtein paras markkinoilla oleva merkki.

Itsellä töissä käytössä garminin joku 2tuhatta sarjalainen joka on ihan toimiva laite.

Melko yleisenä tunneälyn määritelmänä voidaan pitää tiedon puutetta yhdistettynä kyvyttömyyteen ja siitä johtuvaan haluttomuuteen tehdä loogisia johtopäätöksiä.

Soveltuvin osin voidaan tunneälynä pitää myös sitä, että älyää anoppinsa hautajaisissa olla viheltelemättä.

Link to comment
Share on other sites

Kokemuksia Navicoresta sekä TomTomista.

Navicore on toimiva täysverinen navigaattori kotikäyttäjälle, erityisesti miellyttää toimiva ja kohtuuhintainen päivitettävyys netin kautta, asiakaspalvelu sekä tuotteeseen liittyvä palvelu joka varoittaa kameratolpista... >:D

TomTom on hyvä (puoli)kiinteästi asennettava perusnavigaattori, perusmalleissa ainakin kolmesatasessa) huono päivitettävyys ja jo valmiiksi vanhat/puutteelliset karttapohjat. Uudemmat mallit lienevät ihan ok.

Jos olisin nyt hankkimassa navigaattoria niin harkitsisin Mion uutta mallia. (http://www.autostudio.fi/product_info.php?products_id=5005) Testivoittaja ja laajimmat + tuoreimmat kartat. Lisäbonuksena MP3-soitin sekä kameratolppavaroitus.

Link to comment
Share on other sites

Kokemusta on Navicoresta (jos tämä on se puhelinsovellus), TomTomilta kaksi eri versiota, sekä Merlotista, joka onkin sitten paljon muuta kuin pelkkä navigaattori. Merlotin jälkeen nuo pienellä näytöllä varustetut navigaattorit ovat olleet melko avuttoman oloisia, mutta kuten toisaalla on juttua, hinta on melkoinen.

merlot.JPG

Link to comment
Share on other sites

Merlotin jälkeen nuo pienellä näytöllä varustetut navigaattorit ovat olleet melko avuttoman oloisia, mutta kuten toisaalla on juttua, hinta on melkoinen.

Olisi ihanne jos navigaattoreiden puheohjaus olisi niin laadukasta että ne eivät tarvitsisi peruskäytössä lainkaan näyttöä tuekseen. Navicorella pärjää melkoisen pitkälle ilman näyttöön vilkuilua, mutta esim. liikenneympyröissä on pakko tarkastaa mistä liittymästä ollaan ulos menossa.
Link to comment
Share on other sites

Itse olen pitänyt henk.koht Navicoresta todennut sen itselleni passeliksi. Mutta en ole kartaakaan unohtanut vaan sitäkin tulee käytettyä kaikesta huolimatta.

;D

Etulinjan mies

Kanyloi varjoaan nopeammin.

Link to comment
Share on other sites

Kartta riittää minulle hyvin, ei tarvetta navigaattorille. Vielä ei ole tarvinnut pahemmin harhailla, kun osaa sitä karttaa lukea.  ;D

Link to comment
Share on other sites

Kartta riittää minulle hyvin, ei tarvetta navigaattorille. Vielä ei ole tarvinnut pahemmin harhailla, kun osaa sitä karttaa lukea.  ;D

Tuokin on totta, paperikartalla pärjää mainiosti edelleen. Navigaattorit ovat lähinnä sellaisia elämän pieniä mukavuusjuttuja; yksin vieraassa kaupungissa seikkaillessa niistä tosin on kyllä joskus aivan oikeaa hyötyäkin.
Link to comment
Share on other sites

Työkäytössä Merlot on ykkönen. Meillä lansseissa tällä hetkellä Sony ja Garmin. Molemmat yhtä surkeita. Henk.Koht. mieltynyt TomTomiin. Aikaisemmin oli kiinteä autossa, nyt sitten kännykkäversio. Saa päivitettyä, on kameravaroitukset yms. löytyy kävelyreitit ja pääsee baarista kotiin suorinta tai nopeinta reittiä ;D

Tosiasiassa sitä mitä eniten käyttää siitä sitä sitten tykkää.

Kuun lopullla pitäisi tulla Tamlanssin ja Standby:n uusi väyläohjattu navigaattori joka keskustelee häken kanssa. Häke vaan ei vastaa vielä.

Ei tässä kädestä suuhun elämisessä haittaa muu kuin tuo käden pienuus ja suun suuruus. Mutta kutsumusta löytyy!

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
 • Create New...