Jump to content
MAINOS

Nalle-puh Cobanit tms


OldOne

Recommended Posts

Luin yhdestä alan julkaisusta kipsimestarin haastattelun. Se mainitsi että heillä on mm Nalle-puh ja maastokuviollisia kipsinpäällyssidoksia. Onko noi jotain Coban sidoksia tai vastaavia, kuka noita kuviollisia valmistaa? Lähinnä noi Nalle-puh aiheiset kiinnostas, lisäis kummasti lasten hoitoon sitoutumista 8)

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Meillä kävi yks kipsimestari viikolla esittelyssä ja toi sieltä ainakin dinosauruskuvioillisia (lapsille) ja maastokuviollisia pehmyt-kipsiä (niinku Soft Cast). Tuotteen nimi FlashCast Elite, valmistaja BSNmedical. Smith&Nephewin edustajat oli käyny esittelemässä. En tiedä onko Nalle Puhin kuviolla. En ossoo nuita linkkejä laitella ja sorry jos tuli jotku termitki väärin....... :P

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Sorry, oli väärää tietoa vähän tuossa edellisessä, Nuo mistä kerroin on siis muovikipsiä ei siis pehmytkipsiä(löysin kahvihuoneen pöydältä esitteet..) ja suomesta tällähetkellä saatavilla maastokuvio-, nalle- ja dinosaurus-kuviolla.

"...FlashCast Elite on valmistettu synteettisestä, lasikuiduttomasta polyesteristä. Materiaali on elastista, joten se sopii erinomaisesti myös hankalanmuitoisten ruumiinosien kuten kantapäiden ja kyynärpäiden kipsaukseen. flashCast Elite on tarkoitettu koviin primaarisiin ja sekundaarisiin kipsauksiin....." <- tuo oli siis siitä esitteestä.

Kandee varmaan ottaa yhteyksiä tuonne smith&nephewin edustajiin  :)

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

SP550380L.jpg&width=90&height=170

http://www.bsnmedical.com/BSNmedical/US/Products/FlashCast%20Elite

Veripalvelu kaipaa kipeästi hengenpelastajia!

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Hienoa, kiitos! Ei se sitten Cobania ollutkaan. Nykysin laitan lapsille neonväristä Cobania kipsin päälle, tytöt tykkää pinkistä jne. :) Koiralla oli kerran jalassa ongelmia, eläinlääkärissä oli tassukuviollista Cobania jota ne laitto sidosten päälle, piti hyvin paikallaan.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...