Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

OldOne

Nalle-puh Cobanit tms

Recommended Posts

OldOne

Luin yhdestä alan julkaisusta kipsimestarin haastattelun. Se mainitsi että heillä on mm Nalle-puh ja maastokuviollisia kipsinpäällyssidoksia. Onko noi jotain Coban sidoksia tai vastaavia, kuka noita kuviollisia valmistaa? Lähinnä noi Nalle-puh aiheiset kiinnostas, lisäis kummasti lasten hoitoon sitoutumista 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites
mindepinde

Meillä kävi yks kipsimestari viikolla esittelyssä ja toi sieltä ainakin dinosauruskuvioillisia (lapsille) ja maastokuviollisia pehmyt-kipsiä (niinku Soft Cast). Tuotteen nimi FlashCast Elite, valmistaja BSNmedical. Smith&Nephewin edustajat oli käyny esittelemässä. En tiedä onko Nalle Puhin kuviolla. En ossoo nuita linkkejä laitella ja sorry jos tuli jotku termitki väärin....... :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
mindepinde

Sorry, oli väärää tietoa vähän tuossa edellisessä, Nuo mistä kerroin on siis muovikipsiä ei siis pehmytkipsiä(löysin kahvihuoneen pöydältä esitteet..) ja suomesta tällähetkellä saatavilla maastokuvio-, nalle- ja dinosaurus-kuviolla.

"...FlashCast Elite on valmistettu synteettisestä, lasikuiduttomasta polyesteristä. Materiaali on elastista, joten se sopii erinomaisesti myös hankalanmuitoisten ruumiinosien kuten kantapäiden ja kyynärpäiden kipsaukseen. flashCast Elite on tarkoitettu koviin primaarisiin ja sekundaarisiin kipsauksiin....." <- tuo oli siis siitä esitteestä.

Kandee varmaan ottaa yhteyksiä tuonne smith&nephewin edustajiin  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lääkärihoitaja

SP550380L.jpg&width=90&height=170

http://www.bsnmedical.com/BSNmedical/US/Products/FlashCast%20Elite

Share this post


Link to post
Share on other sites
OldOne

Hienoa, kiitos! Ei se sitten Cobania ollutkaan. Nykysin laitan lapsille neonväristä Cobania kipsin päälle, tytöt tykkää pinkistä jne. :) Koiralla oli kerran jalassa ongelmia, eläinlääkärissä oli tassukuviollista Cobania jota ne laitto sidosten päälle, piti hyvin paikallaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...