Jump to content
MAINOS

SaKu yksiköiden riittävyys suhteessa tehtävämääriin


CSAR

Recommended Posts

MAINOS

Olihan se asiasisältöistä tekstiä kovan konkarin suusta.... ...Olisi ehkä voinut valaista tilannetta paremmin myös muun suomen osalta.... Oli lähinnä tuohon varsinais-suomen tilanteeseen keskittynyt... Kun vain alkaisi asioille tapahtumaan jotakin, eikä olisi vain puhetta... :- Tosin jos meinaavat jossain tulevaisuudessa lisätä sakuyksiköiden määrää, niin saisi ne palkatkin nousta, ettei lopu tekijät kesken... ;D

mikä mä oon?

Link to comment
Share on other sites

Tuo ensivasteen esillenosto on hyvä kertoa, kun mietitään hoitoketjua. Yksi amppari ei vielä kesää tee vaan tilanteeseen muodostetaan toiminnallisesti kykenevä työryhmä. Sensijaan ensivasteiden koulutuksista voitaisiin pitää parempaa huolta - ei ole hyvä, että kylän ainoa terveydenalan ammattilainen ohjaa maajusseja ja autonkuljettajia miettimään ihmisen fysiologiaa poikkeustilanteissa samalla kun on tilanteissa esimiehenä, tekijänä, päättäjänä, kartturina, kuskina.... Niin ja jälkeenpäin vielä priiffaamassa henkeä kavereihin, kun kentällä olikin vähän irtopäitä tai muuta vastaavaa. Että siinä noi Veparit jää vähän hoitamattomaan huomaan.

Enemmänkin pitäisi sulauttaa tuota perusterveydenhuollon, ensivasteiden ja sakun toimintaa toimivan organisaation alaisuuteen. Toimivalla organisaatiolla tarkoitan tosiaan toimivaa joko kunnallista tai yksityistä, jolla homma pysyy näpeissä. Tuo Vuoren mainitsema seinättömyys voisi siirtyä siten myös perusterveydenhuoltoon.  No tulevaisuus tekee sitten asialle jotain.

Vikoja korjataan - ominaisuuksien kanssa opetellaan tulemaan toimeen.

Jokainen kyynel on muistutus onnen hetkestä.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...