Jump to content
MAINOS

35 tuntiseen työviikkoon -noin aluksi


Guest msh -79

Recommended Posts

Guest msh -79

Raskas psykiatria vaatii veronsa hoitajien terveydessä.Varsinkin mieshoitajien kohdalla ollaan alakantissa ja kuolleisuustilastotkin osoittavat mieshoitajien kuolevan 2,7 nuorempina kuin keskimäärin miesammateissa.Työn raskautta on alettava keventämään lyhentämällä viikottaista työaikaa ,niin ,että yhtäjaksoiset työrupeamat olisivat korkeintaan kolme päivää.Eläke-ikä on pudotettava takaisin 57 vuoteen.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Kannatan!

My brain is stuck from shooting glue

I'm not sorry for the things I do

 

Carbona not glue

Link to comment
Share on other sites

JUST NÄIN...mielummin työaikaa alas, kuin muutama euro tilipussiin. SuPer uhkaa lakolla...mikä lienee tulos ? Viimeksikin jäi vain paha mieli käteen. Lyhennttettäis työaikaa ja palkka pysyisi saman, se vaikuttaisi jaksamiseen, eikä noin. 20 euron palkankorotus. Emme tule ikinä saamaan huimia korotuksia, koska meitä on niin paljon. Lakon aikanakin suojatyössä joudutaan olemaan ja ihmiset pitää hoitaa. Lakossa ollessa "näytämme" kuinka tullaan toimeen vähemmälläkin väellä....ja mitä siitä seuraa??!!

Link to comment
Share on other sites

SuPer uhkaa lakolla...mikä lienee tulos ? Viimeksikin jäi vain paha mieli käteen.
Jaahas, se on taas se aika sopimuskaudesta kun näitä tarinoita pitää lehdille ja jäsenistölle kertoilla... http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Hoitajien+Super+haluaa+palkat+kuntoon+vaikka+lakkoilemalla/1135221289326
Emme tule ikinä saamaan huimia korotuksia, koska meitä on niin paljon. Lakon aikanakin suojatyössä joudutaan olemaan ja ihmiset pitää hoitaa.
Halusitkohan kuitenkin sanoa:"Saamme huimia korotuksia jos vain aivan oikeasti niin haluamme. Hoitajien määrällä ei ole väliä koska valtio on rikkaampi kuin koskaan - ainoastaan kentän yhtenäisyys ratkaisee. Lakon aikainen suojatyövelvoite on vanhanaikainen käsite, virkojen muututtua toimiksi suojatyö voidaan sälyttää omaisten, päättäjien ja viranhaltijoiden harteille" (ja loppuun vapaavalintainen hymiö...)Ja mitä tulee tuohon työajan lyhentämiseen niin itse olen sitä mieltä että jos/kun saa hyvää korvausta työstään niin voi ottaa vapaata silloin kun haluaa.
Link to comment
Share on other sites

Guest eeva-kaisa

Minä kannatan tätä!!! Palkka pysyköön saman suuruisena, mutta työaikaaani saa tiputtaa vaikka 2h/ päivä. Olisi muuhunkin aikaa tässä elämässä eikä uupuisi, kun sinne eläkeikäänkin on aikaa ja näyttää siltä, että töitä saa sitten painaakin hautaan asti. :(

Link to comment
Share on other sites

EIKÖ KOROTUKSIA OLE ENNEN HALUTTU OIKEASTI?

Luulempa että vaikka haluaisimme kuinka ja lakkoilisimme loputtomiin, huimat korotukset ovat unta. Kuka ne maksaa? Kuntien talous on kuralla. Veroäyrejä, vuokria ja kiinteistöveroja nostetaan ja nyysitään kaikesta mistä voidaan. Sijaisia ei oteta esim. sairauslomiin.

Valtiolla menee hyvin, kuten Jorma Ollilalla ym. hänen kaltaisilla ökyillä. Ollilahan esitti jopa palkkojen alentamista palvelualoilla, se siitä rikkaudesta

Rajat ovat auki Eurooppaan sieltä saadaan työvoimaa, joka tekee työn jopa halvemmalla, kuin me nyt.

Olen kyllä valmis taistelemaan ja todella toivon, että lakolla saavutettaisiin jotakin konkreettista hoitajien hyväksi.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...