Jump to content
MAINOS

Lomarahoista!!!!


tipi80

Recommended Posts

Kertokaa joku, että kuinka lomarahat maksetaan, onkos tähän useampikin tapa?Koska lomarahat tuli ja tuntui ihan hiton pieneltä, 5kk lomarahat..Kvtes mukaan, sairaanhoitaja.Nyt sain jonkun vaivaisen vajaa 370eur ja huom tästä vielä verot pois/:..Ihmettelin, kun tuntui, että edellisessä paikassa sain paljon enemmän ja minusta laskettiin eri tavalla? Voiko olla mahdollista vai horisnko ja olen tyhmä... ::)

"Pakko ei ole kuin kuolla"

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Onkos asia niin, että olet ansainnut lomaa 5 kuukaudelta eli 10 lomapäivää? Lomarahahan on 50% vuosilomapalkasta eli karkeasti 10 päivän lomasta saa lomarahaa 5 päivän palkan. Vuosilomapalkka ja niin ollen myös lomarahan suuruus määräytyy taas sinulle maksetun palkan suuruudesta. Tarkemmin asia on selvitetty KVTES:ssä tai kysäise luottamusmieheltä. Toisaalta luulen kunnilla olevan sellaiset palkanmaksuohjelmat, ettei noissa pitäisi virheitä tulla jos loman määrä on oikein laskettu, mutta ihmisethän niitä ohjelmia käyttää, joten...

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Vieras: Kehäkukka

pyydä TES =työehtospomus jossa on laskenta kaava tai kysy työkavereiltasi. Ootko kysynyt palkanlaskijalta onko oikein laskettu jos on vaan tullut erehdys siellä päässä? Nykyään palkanlaskijalle voi aika näppärästi lähettää sähkistä ja silleen tiedustella asioita. Kuulostaa aivan liian pienelle maksulle-tarkistappa vielä.Kuinka paljon sulla on palveluslisiä, sen mukaanhan lomapäivien määrä/kalenteri kk lasketaan.Mitä enemmän palveluslisiä sitä enemmän lomaa-> lomarahaa.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...