Jump to content
MAINOS

Lääkelaskujen kertaus


SHV

Recommended Posts

Meillä on syksyn aikana koko hoitohenkilöstölle lääkelaskujen kertausta, johon kuuluu mm. "kotitehtävä", tentti sekä luentoja lääkehoidosta. Mielestäni tulee tarpeeseen aika ajoin käydä taas läpi lääkelaskuasioita, niitäkin, joita ei varsinaisesti työssään tarvitse, mutta jotka kuuluu sairaanhoitajan hallita. Miten teillä muilla? Onko lääkelaskuista mitään kertausharjoituksia ::)? Miten suhtautuisitte, jos tällaista teille esimies ehdottaisi, meillä osa ottanut totaalisena pottuiluna koko asian. Lisäys: http://hoitajat.net/foorumi/index.php?threadid=4737 Tuolla oli keskustelua myös lääkelistoista, pitäisi muistaa etsiä vanhoista keskusteluista ennen kuin aloittaa uutta, sorry :-X

Link to comment
Share on other sites

MAINOS
Miten teillä muilla? Onko lääkelaskuista mitään kertausharjoituksia ::)? Miten suhtautuisitte, jos tällaista teille esimies ehdottaisi, meillä osa ottanut totaalisena pottuiluna koko asian.
En ottais ainakaan kettuiluna. Kertaus on opintojen äiti. Mielellänikin voisin taas muistella ne liuoslaskujen kaavat, kun en enää niitä muista =)

Jos et pidä siitä, että muut kävelevät ylitsesi, nouse ylös lattialta.

Non sunt multiplicanda entia praeter necessitatem.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on syksyn aikana koko hoitohenkilöstölle lääkelaskujen kertausta, johon kuuluu mm. "kotitehtävä", tentti sekä luentoja lääkehoidosta. Mielestäni tulee tarpeeseen aika ajoin käydä taas läpi lääkelaskuasioita, niitäkin, joita ei varsinaisesti työssään tarvitse, mutta jotka kuuluu sairaanhoitajan hallita. Miten teillä muilla? Onko lääkelaskuista mitään kertausharjoituksia :-X? Miten suhtautuisitte, jos tällaista teille esimies ehdottaisi, meillä osa ottanut totaalisena pottuiluna koko asian. Lisäys: http://hoitajat.net/foorumi/index.php?threadid=4737 Tuolla oli keskustelua myös lääkelistoista, pitäisi muistaa etsiä vanhoista keskusteluista ennen kuin aloittaa uutta, sorry 8)
Meillä otettiin työpaikalla kauhulla vastaan suunnitelmissa oleva koulutus ja siihen liittyvä lähtötason testaus.... Kertaustehtäviä ollaan ratkottu yhdessä työkavereiden kanssa ja yritetty kovasti neuvoa toisiamme... Suurinta ongelmaa teettävät liuos ja tiputusnopeuslaskut kun ei niitä meidän työyksikössä oikeasti ikinä tarvitse...Mielestäni on erittäin hyvä että välillä lääkelaskuja muistutellaan mieleen ja lasketaanhan niitä päivittäinkin työssä. Ei tehdä kärpäsestä härkästä  ::)

Mä en halua olla töissä enää, mä en ikinä riitä.

Mä raadan ja raadan mutta kukaan ei nää,

kukaan ei kiitä

- Maija Vilkkumaa-

Link to comment
Share on other sites

Kukaan löytänyt netistä laskettavia lääkelaskuja? Jos on, niin pastee,niin olisin kiitollinen, kiitos!

No one dies a virgin, Life screws us all

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...