Jump to content
MAINOS

Sairauskuluvakuutus


Guest Unicornu

Recommended Posts

Guest Unicornu

Kävin hierojalla ja hän kehoitti jumppauksen lisäksi ottamaan sairauskuluvakuutuksen. Hän kertoi, että sitä kautta saisin eniten korvauksia, jos selkääni tulisi jotain. Sitä sairauskuluvakuutusta ei hänen mukaan sen jälkeen enään saisi, kun selkä ois tehnyt stopin.

Kuinka moni hoitajista on ottanut itselleen sairauskuluvakuutuksen? Millaisia kokemuksia teillä on siitä?

Muokattu: typojen korjailua.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

On sairaskuluvakuutus ja tapaturmavakuutus, jossa haitta- ja kuolinkorvaukset.

Sairaskuluvakuutuksessa 50 euron omavastuu, muutaman kerran olen sitä käyttänyt, kun summa meni vähän yli viidenkympin. Tapaturmavakuutusta kerran palovamman hoitoon, silloin korvasivat kaikki kulut +  hoitotarvikkeet.

Pieni summa vuodessa, mutta jos kunnolla sairastuu ennen kuin täyttää 65 vuotta, niin saa ainakin valita hoitopaikkansa  ;D

Link to comment
Share on other sites

Sairauskulu- ja tapaturmavakuutus. Ensimmäisen omavastuu 0e, korvaa matkat, hoitotarvikkeet ja myös rasvat ja lisäravinnot. Ei kattosummaa/sairaus. Paljonkin tulee käytettyä.

Veripalvelu kaipaa kipeästi hengenpelastajia!

Link to comment
Share on other sites

Sairauskulu- ja tapaturmavakuutus myös. Sairauskuluvakuutuksessa ei omavastuuta eikä kattoakaan tietääkseni. Hyvinkin paljon on tullut käytettyä. Ainoat mitä ei korvaa on fysioterapia ja hammaslääkärikäynnit.

Link to comment
Share on other sites

Sairaskuluvakuutusta olen ottamassa.

On vaan jumittunut omaan laiskuuteen, en nappaa täytellä kaikenmaailman terveysselvityslomakkeitta, joten asia on vaiheessa.

On tämä julkinen terveydenhuolto välillä niin syvältä, että haluan itse marssia yksityiselle, jos kerran vuodessa tulee asiaa lääkärille.

Kaikki me ollaan eläimiä

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest Unicornu

Mua tympäsee tosi paljon.... >*nolona* Vakuutusyhtiöltä sain kirjeen, että hakemukseni on hylätty... Vain sen vuoksi, että oon käynyt 5 vuoden sisällä traumaterapiassa! Eivät vakuutusyhtiössä ottaneet sitä ollenkaan huomioon, että lähes 2 vuotta oon pärjänyt ilman mitään hoitoja. Ei auta muu kuin mennä psykiatrisiin tutkimuksiin, että saisin nyt terveen paperit. Sen jälkeen kyllä laitan hakemuksen eri vakuutusyhtiölle.

Link to comment
Share on other sites

Sairauskulu-ja tapaturmavakuutukset olleet koko ikäni.Onneksi ei ole montaa kertaa tarvinnut niihin turvautua.Toisaalta yksityisellä sektorilla nopeasti tulee niin iso lasku,että siinä tulee takaisin monen vuoden maksut.Mun vakuutus kattaa kuntoutukset ja lääkkeet ihan näiden perusjuttujen lisäksi.Olisikohan omavastuu 50e.

Totuus ei pala tulessakaan.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...