Jump to content
MAINOS

HAVRIX-rokote


sp

Recommended Posts

Osaako kukaan sanoa kuinka tärkeää on, että A-hepatiitti, Havrix, rokotteesta saadaan menemään kaikki se 1 ml:aa lihakseen? Kun olin paikan päällä, kun eräs ystäväni (sh) pisti toiselle ystävällemme Havrix-rokotteen, (ensimmäinen osa rokotetta, Havrix-rokotehan on kaksi osainen, 6-12kk päästä pistetään tehosterokote) 1 ml 1440 ELISA U/ml, ja tälle pistäjälle sattui sellainen "kömmähdys", että häneltä pääsi injektioneulasta "roiskahtamaan", noin 1 mm:n kokoinen, pisara neulan tuppeen tätä rokotetta. Neula ei tainnut kuitenkaan kastua, mutta mietin nyt lähinnä sitä, että onko tämä rokote nyt tarpeeksi riittävä ystävälleni? Onko se miten tarkkaa noiden määrien kanssa?

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Kuulostaa minustakin niin pieneltä määrältä, että ei haittaa mitään. Voihan sitä pieniä määriä mennä hukkaan ilman sen kummempia roiskahtelujakin. Ja kun tosiaan saa vielä toisen piikin, niin en usko että on mitään syytä huoleen.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Kiitoksia vastauksistanne  :)  Ajattelin ihan samaa, että eikai se nyt niin tarkkaa voi olla, sillä tosiaan, kun sitä rokotetta voi muutenkin, syystä tai toisesta mennä hukkaan. Mutta mitä enemmän aloin asiaa mielessäni miettimään, sitä epävarmemmaksi tulin, heh! Pakko oli sitten kysäistä muiltakin  :) KIITOKSIA!!!

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...