Jump to content
MAINOS

Kummallista touhua


November

Recommended Posts

Meillä on työpaikalla sellainen tilanne, että meidän osastolla on yksi avoin toimi, johon on haettu lähihoitajaa. Koko taloon haetaan toistakymmentä hoitajaa. Meidän osastolla on kaksi pitkäaikaista sijaista, jotka ovat molemmat hakeneet tuota kyseistä tointa. Nyt kun osastonhoitajalla on vaikeaa valita noista kahdesta hakijasta meidän osastolle, niin hän tänään pamautti kansliassa harkitsevansa sitä, että ottaisi molemmat meille vakinaisiksi ja laittaisi jonkun "vanhoista" työntekijöistä työkiertoon toiselle osastolle! Sitten kun hän laski siinä meitä lähihoitajia, niin totesi, että meitä on kolme-neljä kauemmin ollutta (minäkin kuulun siihen joukkoon, vaikka olen ollut talossa vasta puolitoista vuotta..), joista hän mielellään jonkun laittaisi toiselle osastolle.

Sanonpa vaan, että uskomatonta pelleilyä! Miten hän voi laittaa uuden vakinaistettavan ihmisen vanhan työntekijän ohitse?  angry.png Osastonhoitaja kysyi jo vapaaehtoista tänään ja sanoi, että jos ei löydy, niin saatetaan joutua arpomaan. Tämän tapauksen jälkeen on kyllä luottamus mennyt ihan täysin kyseiseen ihmiseen. Jos arpa lankeaa kohdalleni, voin sanoa, että allekirjoitan samantien  irtisanomisilmoituksen!

Link to comment
Share on other sites

Jos arpa lankeaa kohdalleni, voin sanoa, että allekirjoitan samantien  irtisanomisilmoituksen!

Jos myös muut "ehdokkaat" ovat samoilla linjoilla kanssasi ehdottaisin että kertoisitte tuon irtisanoutumishalukkuutenne kirjallisesti tälle osastonhoitajalle sekä hänen esimiehelleen.

Kirjeessä kannatta viljellä mm. sanoja "media", "Hannu Karpo" sekä "julkisuus"... :nauraa:

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...