Jump to content
MAINOS

Vajaa lista


Guest blondi

Recommended Posts

Jos työsopimus voimassa (vuorotyö) 100% tuntilistaa tehden niin miten työvuorolistalla voi yks kaks olla vähemmän kuin 100% tunteja? Johtuuko tämä näistä joulukuun arkipyhistä vai mistä? Onko kk palkka kuitenkin sama? 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Jos listalla on arkipyhiä, vähentää se 100% työn tuntimäärää. Esim. meillä 10.-30.12. listalla on 3 arkipyhää eli 3 ylimääräistä vapaapäivää ja 100% työaika on silloin 93 tuntia kolmessa viikossa. Kuukausipalkka on toki sama, kun edelleen tehdään ns. täydet tunnit. Yleisestikin ottaen, jos työsopimuksessa on 100% tunnit, teettää työnantaja myös sen verran niitä tunteja tai vaikka ei teettäisi niin ainakin maksaa niistä palkan.

Link to comment
Share on other sites

Näin se on. Arkipyhät vähentävät myös tuntilaisten ylityörajaa. Meillä 17.12-6.1. Sattuu 4 arkipyhää eli kk-palkkalaisilla 10 vapaata ja tunteja n. 85h. Tuntilaisille maksetaan arkipyhistä arkipyhäkorvaus, vaikka olisit vapaalla vaikka jouluaattona.. 

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras hoitaja

Yleensäkin jos sinulle julkaistaan vajaa työvuorolista, muutoin kuin silloin kun kuuluukin olla vajaat tunnit arkipyhien takia, saat täyden palkan eikä "miinustunteja" tarvitse tehdä takaisin, vaan ne menevät tappioksi työnantajalle.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...