Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Vieras: syrra

RIIPPUVUUS HOIDOKIT

Recommended Posts

Vieras: syrra

Tuohon narkomaanien elin-ikä keskusteluun ajattelin lisätä jonkin sanan Ruotsin/Örebro läänin RIIPPUVUUS KESKUKSESTA-beroende centrum.Siellä on todella menty eteenpäin näiden riippuvaisten hoidossa.Kunta ja maakäräjät ovat lyöneet hyntyyt yhteen ja yhteistyö pelaa.Uskomaton saavutus.Yleensähän näitä ihmisiä pallotellaan terveydenhuollon ja kunnan toimiston väliä ja ns.vaitiolovelvollisuus sitoo ja asiat ei hoidu kuten pitäsNyt he tekee työtä yhdessä ja tuloksia syntyy.Heillähän oli samat asiakkaat. Tällaisia paikkoja tarvitaan lisää esim.tällähetkellä ALKOHOLISTA RIIPUUVAISTEN  hoidon tarve on jyrkässä kasvussa.Ovat 35-50 vuotiaita ja heillä ongelmana riippuvuutensa lisäksi ongelmana työn menetys,perheen menetys eli tässä jo nähdään kuinka tarpeellista on yhdessä tehdä työtä.Vältytään esim.lasteenhuostaanotoilta ja työpaikan ja perheen menetyksisltä kun asiaan päästään heti puuttumaan.

Keskuksessa on OPIAATTI vastaanotto esim.heroinistit tarvitsevat  uskomattoman paljon hoitoa.tällöin he ovat yleensä asiakkaana terveyskeskuksessa,poliisilla, sosiaalissa siis kuormittavat kaikkia .Nyt se on yks piste mistä hoidetaan kaikki. Siis kun "hörhö" tuleen tk:hon tai sairaalan ea:han hänet siirretään suoraan beroendecentrumiin eikä siis kuormiteta perusterveyden huoltoa ja sieltä ei siis kukaan "vahingossa" kirjoita bentsoja tai muuta vastaavia tälle levottomalle kaverille .

Keskuksessa on myös LIIKENNE medisiininen vastaanotto.Eli 24-tunnin sisällä järjestetään keskustelu samoin 3 kertaa sosiaalin kans keskustelu jatkuu kun on liikenteessä törttöillyt  aineissa tai kännissä.  Kuka vain on kiinnostunut heidän työstään ottavat mielellään harjoittelemaan sekä tietenkin työhön.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Kerde

Nyt se on yks piste mistä hoidetaan kaikki. Siis kun "hörhö" tuleen tk:hon tai sairaalan ea:han hänet siirretään suoraan beroendecentrumiin eikä siis kuormiteta perusterveyden huoltoa ja sieltä ei siis kukaan "vahingossa" kirjoita bentsoja tai muuta vastaavia tälle levottomalle kaverille .

Kuulostaa hyvältä. Mut mietin vaan just, et suostuuko se "hörhö" tosiaan menemään tk:sta tollaiseen?  ::epäilee:: Välillä ainakin tuntuu, että tk:ssakin käyvät vaan jos tietävät pystyvänsä jotain lääkäriä höynäyttämään...

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: syrra

Heidän papereissa lukee minne kuuluvat.eivät voi yrittää vempuilua.Jos uusi tapaus niin ohjataan samantien oikeaan paikkaan.Yleensä he itsekkin haluavat "oikeaan paikkaan" .

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
katumus

Kuullostaa hyvältä ratkaisulta viestisi perusteella. Ja voihan olla, et tk:ssa juokseminen loppuu, jos sieltä ei mitään irtoa. Silloin ne jotka oikeasti apua haluavat, pääsisivät ainakin yritämään katkaisua. Voisi ehkäpä olla suomeenkin ihan hyvä malli? Olisi kiva saada tilastoja miten hoito onnistuu ja lähinnä miten asiakkaat hyötyvät tällaisesta mallista.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×