Jump to content
MAINOS

vankeinhoidossa työssä?


Guest syrra

Recommended Posts

Guest syrra

Onko ketään suomen vankeinhoidossa sairaanhoitajana? Olisi kiva tietää teidän työmääristä ja palkkauksista. Lähinnä montako hoitsua vankeja kohden ja työajat ...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

No  täällä yksi hoitsu joka lopetti just muutama kuukausi sitten määräaikasen työn vankilassa. Työ oli mukavaa ja haastavaa, olin siis vankilan poliklinikalla töissä. Oli sairasvastaanottoa ja lääkärin "apulaisena" oloa ym kaikkea mahdollista. Todella itsenäistä työtä, tykkäsin kyllä kovasti. Palkka vaan oli todella huono. Viime kesänä kun aloitin niin se oli jotain 1600euroa, syksyllä tuli jotain korotuksia ja oliskohan ollu brutto jotain 1670euroa. Nyt kai siellä on käytössä jonkinlainen peruspalkka ja sit siihen saa vakkarit henkilökohtaisen lisän ym.

Meitä oli kolme sairaanhoitajaa, vankeja noin 200. Yleensä kaksi meistä hoiti vastaanoton, yksi oli aina lääkkeenjaossa (viikon kerrallaan). Päivittäin saattoi käydä vastaanotolla 20-30-50 vankia. Hirvee tahti siis koko ajan.

Lääkkeitä meni hirveät määrät, siinä meni hyvinkin yksi päivä kun jakoi yhden päivän lääkkeet. ja sit perjantaina jaettiin viikonlopun yli. Tehtiin siis vaan päivävuoroja arkisin. Aina joku meistä kävi päivystyskäynneillä iltaisin ja viikonloppuisin. Joskus soittivat useastikin, saattoi olla mitä vaan vastassa.

Ja hirveen usein sit oltiin kahdestaan, kun yksi meistä oli ylityövapailla tai lomilla jne. ELi toinen jakoi lääkkeet ja toinen hoiti koko toisen puolen. Ja jos sattui hammaslääkäri + lääkäripäivät ni siinä sitä sit juostiin.

Tässäpä jotain. Kysy lisää jos kiinnostaa :nauraa:

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...