Jump to content
MAINOS

Parranajosta ja partakoneista


Vieras: msh -79

Recommended Posts

Viisikymmentä prosenttia potilaista on sellaisia ,joilla kasvaa parta-no vanhuspuolella tietysti vähemmän,kun miehet kuolevat nuorempina.

Usein olen törmännyt oppilaisiin ,jotka eivät ole ennen ajaneet partaa-tietysti naisvaltaisessa koulutuksessa se on usein mahdotontakin.

Parranajokoneen käyttö ,huolto (terien pesu niin ,ettei niitä sekoiteta eri pesiin pesun jälkeen ,koska ne ovat hioutuneet omaan pesäänsä ja tylsyvät pesää muutettaessa)

Partakoneen terät voi pestä irrallaan ,jos kone on vanhaa mallia.Uusissa malleissa löytyy vedenpitäviä koneita,jotka kestävät suoran vesipesun.

Potilaitten parrat on ajettava mieluiten joka toinen päivä ,etenkin neuropatiasta kärsivien potilaitten parta (verisuonien hermosto on tuhoutunut /vaurioitunut ja iho muuttuu kosketusaraksi ,jolloin pitkän parran ajaminen aiheuttaa kipua ja viimekädessä kiukkuisuutta.Pitkän parran ajaminen aiheuttaa lähes kaikille potilaille väistelyreaktioita kivunn vuoksi.(eetikot ! parranajon aiheuttaman kivun etiikka !)

Parturintuoli !!!!!!! Päivän liikeidea.Eli saataisiin pää ideaaliseen asentoon ,jolloin poimut saadaan paremmin ajettua ja potilas saisi nauttia rentoutuneesti tilanteesta.

Erilaiset parranajokoneet.

Pyöriväteräiset ovat minun suosikkejani ,mutta kaipaisin enemmän tehoja ,eli haluaisin tietoja partakoneitten tehokuudesta eli onko partakoneitten terien pyörimisellä jokin optiminopeus ,josta ei poiketa vai onko koneitten pyörimisnopeuksissa eroja?

nim. teknikkohoitaja

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Itselläni on tuossa toisen parran ajamisessa joskus ollut ongelmana trakeostomoidun potilaan parran ajo sielä stooman tasolta. Sitten kun siellä vielä on kaiken maailman lappua ja nauhaa... Parhaan tuloksen saavutin vaahdolla (ei tietenkään liikaa sitä henkitorveen) ja höylällä ihan, ja mutta aina sinne tahtoi jää pari plänttiä. Olenko yksin tuskani kanssa?

Tämä mielipide tai kommentti on yksityishenkilön antama eikä välttämättä edusta työnantajani, minkään yhteistyökumppanini, ammattiliittoni tai puolueeni kantaa.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Tiedän ,että partureilla on ammattitautina keuhkosyöpä.Irtokarvaa keräytyy heidän hengitysilmastaan keuhkoihin.

Aikamoisen liki karvapilveä hoitajankin naama on partoja ajettaessa ja kunnon pölymaski olisi työsuojeluksi riittävä.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

  • 2 kuukautta myöhemmin...

Ei ole höylän voittanutta, kunhan se ei ole se rintakarvojen dryshavingiin tarkoitettu EKG-höylä! (Se tuttu sininen..) Höylää naisetkin osaavat jostain syystä käyttää. :o

--Oman Hoitonsa Asiantuntija!! --

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...