Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Vieras: msh -79

lääketilaus atk:lla

Recommended Posts

Vieras: msh -79

Eikö olisi parasta luoda järjestelmä,jossa lääkärinmääräys muuttaa osaston lääketilauslistaa ja lista menee suoraan apteekin koneelle ,joka taasen laskee uusiksi osaston kulutuksen ja laatii apteekkarille lääketilauksen ,joka kerää lääkkeet lähetyskoriin.

Systeemiin pitäisi ohjelmoida myös suora yhteys tarvittavien lääkkeitten käytöstä ,jonka apteekin kone ottaa huomioon ja lisää tilaukseen määrän ,joka keskimäärin kuluu tietyssä ajassa tarvittavana annosteluun.

Viimeinen tavoite on robotti ,joka suorittaa lääkekorin keräyksen.Tarkastuksen tekee varmaankin edelleen apteekkari ennen korin lähettämistä osastolle,ellei sitten luoteta pelkkään osaston tarkastukseen ja jokaisella tarjottimienjakokerrallahan jakaja tarkistaa lääkkeen.

Kerro millainen lääkkeenjakosysteemi on sairaalassasi apteekin ja osastojen välillä?

Meillä se on atk:lla tehtävä lääketilaus apteekkiin kerran viikossa ,jossa apteekkari kerää lääkkeet lähetyslaatikkoon,jonka lähetti tuo osastolle.

Toisekseen olen kaivannut lääkepurkkeihin annostelulaitteita -ihan kuin hermesetas purkissa.Naps naps ja pillerit putoaisivat ilman sormeilua lääkelasiin.

Joissain kuulema apteekki jakaa tarjottimet?

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
JKKK

Huh, kuulostaapa hurjalta tollaset ohjelmat? No, kukapa sen tietää mitä tulevaisuus mukanaa tuo...

Meillä vuoron vastaava hoitaja jakaa lääkkeet tarjottimelle ja samalla siinä tarkistaa lääketilanteen ja laittaa ylös, mitä tarvii tilata. Tilaus tehdään atk:lla lääketilausohjelmalla sairaala-apteekkiin, josta se sitten seuraavana päivänä toimitetaan osastolle. Jos on akuutti tarve jollekin lääkkeelle niin kilautetaan apteekkiin ja haetaan sieltä, ja laitetaan tilaus perään. Apteekin ollessa kiinni ja lääkkeen loppuessa, ruinataan muilta osastoilta.  :-X

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
pile

Me saatiin jokin aika sitten farmaseutti osastollemme (teho), joka hoitaa kaikki lääketilaukset. Oikein mukava homma.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×