Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

jarkko82

tutkimus tietoa

Recommended Posts

jarkko82

teen opintotyötä LCC-sappirakon poistosta. (tähystämällä)

Osaisiko joku neuvoa, mistä saisin hoitotiedettä, tutkimusta - jotain jota voisin peilata omassa tehtävässäni ! esim. kivusta, toipumisesta... Löytyykö netistä ?

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Asswiper

Käsittääkseni koulun tulisi antaa ohjausta siihen, miten tietoa, ja sopivia lähteitä haetaan. Mikäli tiedonhaun perusteet ovat hakusessa, niin kannattaa varata aika informaatikolle, joka varmasti neuvoo, miten hakukoneita käytetään. En usko, että pääset kovinkaan pitkälle "kalastelemalla" yksittäisiä lähteitä täältä foorumilta. Tsemppiä kuitenkin opinnäytetyön tekoon.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Pernasoppa

Meili puhuu asiaa. Sitäpaitsi netti on vähän niin ja näin lähteenä. Suosittelenkin että ensin etsit kirjallista tietoa aiheesta. Koulusi kirjasto on varmaan paras paikka, samoin esimerkiksi sen leikkausosaston tai kirurgisen vuodeosaston kirjasto mihin tuota työtä ollaan tyrkyttämässä.

Täälläkin varmaan moni voisi kertoa vaikka koko lcc-potilaan hoitopolun mutta se ei sinua auttaisi, koska tällaista lähdettä ei pidettäisi luotettavana. Aihe kuulostaa kovin laajalta. Pitäisikö rajata johonki tiettyyn osa-alueeseen kiinnostuksesi mukaan, esim. leikkausvalmisteluihin, intraoperatiiviseen vaiheeseen tai vaikka leikkauksenjälkeiseen kivunhoitoon.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Anu

Netistä voit ehkä etsiä yliopistoiden sivuilta tehtyjä graduja, tai muuta sellasta, joista voit saada jotain irti. Niitä kaikkia ei kuitenkaan netissä julkaista, niin että kirjasto on parhain lähde tässä hommassa. Ja koulujen kirjastotädit on yleensä auliita auttamaan jos omat rahkeet ei riitä. Lisäksi alan eri lehdistä voit löytää artikkeleita asiasta, mutta nekin löydät parhaiten kirjastosta..

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×