Jump to content
MAINOS

tutkimus tietoa


jarkko82

Recommended Posts

teen opintotyötä LCC-sappirakon poistosta. (tähystämällä)

Osaisiko joku neuvoa, mistä saisin hoitotiedettä, tutkimusta - jotain jota voisin peilata omassa tehtävässäni ! esim. kivusta, toipumisesta... Löytyykö netistä ?

Huomisen menestys tehdään tänään !

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Käsittääkseni koulun tulisi antaa ohjausta siihen, miten tietoa, ja sopivia lähteitä haetaan. Mikäli tiedonhaun perusteet ovat hakusessa, niin kannattaa varata aika informaatikolle, joka varmasti neuvoo, miten hakukoneita käytetään. En usko, että pääset kovinkaan pitkälle "kalastelemalla" yksittäisiä lähteitä täältä foorumilta. Tsemppiä kuitenkin opinnäytetyön tekoon.

1/12800

Link to comment
Share on other sites

Meili puhuu asiaa. Sitäpaitsi netti on vähän niin ja näin lähteenä. Suosittelenkin että ensin etsit kirjallista tietoa aiheesta. Koulusi kirjasto on varmaan paras paikka, samoin esimerkiksi sen leikkausosaston tai kirurgisen vuodeosaston kirjasto mihin tuota työtä ollaan tyrkyttämässä.

Täälläkin varmaan moni voisi kertoa vaikka koko lcc-potilaan hoitopolun mutta se ei sinua auttaisi, koska tällaista lähdettä ei pidettäisi luotettavana. Aihe kuulostaa kovin laajalta. Pitäisikö rajata johonki tiettyyn osa-alueeseen kiinnostuksesi mukaan, esim. leikkausvalmisteluihin, intraoperatiiviseen vaiheeseen tai vaikka leikkauksenjälkeiseen kivunhoitoon.

Tämä mielipide tai kommentti on yksityishenkilön antama eikä välttämättä edusta työnantajani, minkään yhteistyökumppanini, ammattiliittoni tai puolueeni kantaa.

Link to comment
Share on other sites

Netistä voit ehkä etsiä yliopistoiden sivuilta tehtyjä graduja, tai muuta sellasta, joista voit saada jotain irti. Niitä kaikkia ei kuitenkaan netissä julkaista, niin että kirjasto on parhain lähde tässä hommassa. Ja koulujen kirjastotädit on yleensä auliita auttamaan jos omat rahkeet ei riitä. Lisäksi alan eri lehdistä voit löytää artikkeleita asiasta, mutta nekin löydät parhaiten kirjastosta..

"Ei kuullosta kovin järkevältä", sanoi Kani. "Ei", sanoi Puh nöyrästi. "Ei kuulostakkaan nyt kun sen sanoo. Sitä ennen se kuullosti aivan järkevältä."

"On mahdotonta olla masentunut jos sinulla on ilmapallo."

-Nalle Puh

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...