Jump to content
MAINOS

Henkilökunnan kuvat


Guest kipusisko

Recommended Posts

Guest kipusisko

Aloin miettiä sellaista, että onko ihan laillista, että eräällä vuodeosastolla on suuri taulu, johon on kerätty koko henkilökunnasta kasvokuvat ja alla nimi sekä ammatti? Mitä sanoo henkilöllisyyden suojaava laki? Talussa lukee teksti Me hoidamme sinua täällä. Ymmärtäisin, jos kyseessä olisi joku pieni vanhusten ryhmäkoti tms. mutta tuo osasto on tk:n akuuttisairaiden vuodeosasto, eli potilaita laidasta laitaan. Itse en työssäni käytä minkäänlaista nimineulaa tms. Ainoa on sote kortti ja sekin väärinpäin kotelossaan. Jos joku virallinen sitä kysyy, niin siitähän se on helppo näyttää. 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Jos kamalasti häiritsee niin pyydä esimiestä poistamaan oma kuvasi.

Itse en koe millään tavalla häiritsevänä sitä että nimi näkyy henkilökuntakortissa tai kyltissä potilaalle. Jokainen tyylillään.

Link to comment
Share on other sites

Jos pelottaa omalla nimellä työskentely niin älkää huoliko, saa se potilas sen nimen viimeistään selville jos pyytää luettavaksi omat kirjaukset.

Link to comment
Share on other sites

Päihde- ja mielenterveyspuolella työskentelevä ymmärtää huolesi täysin. Myös heitä on potilaina akuutissa, melko useinkin johtuen elämäntavasta, joten huolesi on aiheellinen. 

Link to comment
Share on other sites

Guest Stalkkeri
3 tuntia sitten, Vieras: Ykslähärivaan. kirjoitti:

Potilailla ja asiakkailla on oikeus tietää kuka heitä hoitaa. 

Aikoinaan sain psykiatrisen naispotilaan perääni siviilielämässä. Selvitti missä asun jne.

Hyppäsi oveni takana muutaman hetken.

Aika avoimia me ollaan työntekijöinä. Potilailla on oikeutensa ja meillä velvollisuudet. Siviilihäirinnän uhriksi ei soisi kenenkään joutuvan!

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...