Jump to content
MAINOS

Epäluottamuslause päättäjille!?


Guest Psyko

Recommended Posts

Miten tähän asiaan voitaisiin reakoida niin että se myös tuntuu olisi yhdistää voimat ensi liittokokoukseen ja siellä äänestää epäluottamusta hallitukselle ja valtuustolle!?!?

Tämä vaatii radikaalia poliittisten kiemuroiden kääntämistä, niin että nykyiset "mummopäättäjät" -täysillä ikälisillä- huomaavat vihdoin mitä sana VASTUU tarkoittaa!

Nuorille ja poliittisesti sitoutumattomille ei edelleenkään uskalleta antaa valtaa. Hienoja puheita pidetään, kuinka nuori otetaan avosylin vastaan ammattiosastoon ja liittoon, mutta siihen se sitten jääkin ellet omaa joitain huomattavia neuvottelu/ poliittisia taustavaikuttajia ymv. Liittojen päättäjät ovat vähemmistöä oman liiton väestä.

Valitettavasti nämä aktiivit, joilla olisi ollut ehkä potenttiaalia tehdäkin jotain, ovat näemmä nyt kävelleet liitosta pois ja jäljelle jäävät tyytyvät siihen mitä saavat.

Link to comment
Share on other sites

Guest hoitopoika

Toistaiseksi ainakin omasta mielestäni eroaminen on tällä hetkellä keino näyttää mitä mieltä on Tehyn tämänhetkisestä toiminnasta etujen ajamisen suhteen. Jos jäsenistöstä eroaa tarpeeksi paljon porukkaa, niin liiton on otettava asiaan kantaa toisella tavalla kuin nyt. Tarpeeksi eroamisia, niin hallitus ja valtuusto voi ? tehdä päätöksiä vaikka uusista vaaleista ym? Mutta jos ei kukaan tee mitään niin mitään ei TEHYSSÄ tapahdu. Me jäsenet (ex jäsenet myös) olemme maksaneet johdon palkat ym... jäsen maksuilla. Nyt hiljaisuudella siunaamme tehyn linjan 05 asti ja samalla annamme hiljaisen luottamus lauseen myös valtuustolle. Joka mielestäni ei voi jättää kentän mielipidettä huomioimatta oli tilanne mikä tahansa.

Lisäksi voin liittyä Tehyyn uudelleen jos k.o. liitto tekee kenttää huomioiden asioita. En odota vallankumousta palkkaan enkä suuria asioita, mutta jos liiton johto jotain sanoo, niin siitä myös on pidettävä kiinni, eikä antaa kuvaa jossa johto pitää kenttää tyhmänä ja vähättelee kentältä tulevaa viestiä.Sairaanhoitajana kannnan vastuun tekemisistäni töissä ja samaa odotan myös liitolta jonka pitäisi ajaa nim omaan meidän etua.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...