Jump to content

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Vieras: -Naboo-

SH-opiskelija Sairaanhoitajan sijaisena/keikkalaisena.

Recommended Posts

Vieras: -Naboo-

Heipat kaikille.

Menee nyt tähän ala-allegoriaan tämä viesti kun en sille keksinyt parempaakaan paikkaa.

Henkilökohtainen uteliaisuus pisti nyt kysymään tämmöistä kun 5. lukukausi on nyt lähtenyt opiskeluissa ja ainakin täällä meilläpäin on niin rankan oloinen hoitajapula, että mahdollisia kesän työpaikkoja sh:n sijaisena olisi jopa leikkurissa. Nyt työyhteisö kommentoimaan, että miten otatte tällaiset melkein valmiit hoitajat kollegoiksi?? Ollaanko jo valmiita kentälle?

Laitanpa sitten jatkokysymyksiä, jos vastauksia tulee.. :-X

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Anu

Mä olen kanssa opiskeluissani 5.lukukaudella, niin kyllä täälläkin päin taitaa olla sellainen pula hoitajista että SH - sijaisuuksia olisi tarjolla kesäksi. Ja mitä olen nuita päteviä hoitajia kuunnellut niin ovat vain tyytyväisiä jos saavat edes jonkun sijaisen, tietenkin opiskelijana on toimiltaan kuitenkin ns. rajoittunut, mutta parempi sekin kun ei mitään.

Leikkuriin asti en kyllä ole kuullut että opiskelijoita otettaisiin.. Mutta tiedä sitten, asiat riippuu niin monista asioista..

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: C-Vita

Meillä on lähdössä osa hoitajista kesäksi jonnekkin huitsin... Vaan taitaa olla puhetta vaan, eihän sitä niin vaan lähdetä. Mutta syynä on siis se, että viime kesä opiskelijoineen oli kuulemma niin rankka ettei toista enää kestä  :-X No, niin tai näin, tulevana kesänähän se sitten nähdään. Kyllä 5. lukukauden jälkeen voi ainakin ph/lh sijaisuutta mennä tekemään. Sh sijaisena ei kyllä pysty toimimaan kaikissa paikoissa. Jo pelkkä perehtymisaika on monissa paikoissa n. 1/2 v ainakin. Mutta tk-vuodeosastoilla, miksei.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: -Naboo-

No juu, tänään kävin keskustelemassa erään osastonhoitajan kanssa, ja hän oli sitä mieltä, että sh-sijaisuudetkin on mahdollisia.  Toisaalta iv-lupia ei voi tenttiä ennen kun on valmis sh, eli toiminta on supistettua täälläkin, koska lääkehoito ei ole kokonaisuudessaan mahdollista. PH:n sijaisuutta tein viime kesänä, ja se meni ainakin ihan kivasti.

Mutta lisää kommentteja kentältä, kiitos. :o

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Rokkihippipunkkari

Ite kun olen terkkarin vuodeosastolla töissä, tänne kyllä otettaisiin hyvinkin mielellään opiskelijoita kesälomittajiksi, ja varmaan pääsisit ihan sh:n sijaiseksikin. Meillä on opiskelijasijaisetkin olleet noiden iv-nesteytysten kanssa tekemisissä, vaihtaneet nestepulloa ja semmosta (yövuorossa on pakko kun on yksin), kanyylia eivät ole laittaneet tai lääkkeitä iv antaneet. Vaan eipä ole tänäkään keväänä opiskelijoita tai mitään muitakaan sijaisehdokkaita tyrkyllä, edellisvuonna tuli yksi kysely, kun työkkärin kautta ilmoiteltiin. Kun on varaa valita, niin eipä taida tämä tk:n työ kauhean hohdokkaalta tuntua. Ja syrjässä kun vielä ollaan suurista kaupungeista niin kiireinen taitaa kesästä tulla.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
yvonne

reipas ja työhön tarttuva opiskelija/hoitaja on aina tervetullut töihin, ainakin omalla työpaikallani. Kaikkea ei voi eikä tarvitsekaan tietää, mutta rohkeasti kysymällä pääsee pitkälle. Omat rajat on hyvä tietää (mitä osaa ja mitä ei) ja ennen kaikkea se, että uskaltaa sanoa, että tätä asiaa en osaa, voisitko neuvoa. Ei muuta kuin mieluisinta paikkaa valitsemaan, opiskeluaikahan on hyvä aika testata, mikä tuntuu siltä omalta paikalta ja voipa sieltä löytyä se työpaikka sitten valmistumisen jälkeenkin. Tsemppiä  :-X

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: -Naboo-

Pakko on nyt sitten tähän vastata, että tässä kuussa on tullut sitten kyseilyitä osastoilta aivan älyttömästi. Ovat vissiin heränneet siihen todellisuuteen, että nyt ei enää ole vara valita, vaan puolivalmiitkin tekevät näitä sh- sijaisuuksia.

Noh, itselleni kävi sitten niin makoisasti, että pääsin instrumettihoituriksi isolle leikkausosastolle... :D ;D Täytyy sanoa, että olen tyytväinen..

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Anu

Onnea vaan ja tsemppiä! Hyvä että olet tyytyväinen saamaasi paikkaan!

Anu

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×
×
  • Luo uusi...