Jump to content

Hoitotyön arki on raskasta


Sairaan väsynyt hoitaja

Recommended Posts

Allekirjoitan. Tämän vuoksi olen irtisanoutunut, siirryn kokonaan pois alalta, työnantajalle joka pitää huolta työntekijöistään. 

Itse työstä ja potilaista, mutta elämäni ei voi perustua sille että teen työtä joka syö voimavarani niin että se näkyy myös vapaa-ajalla. Resursseja nakerretaan jatkuvasti. Vakipaikkaa olisi saanut odotella vielä vuosia, ja tälläinen sijainen oli ns. Ö-mappiin kuuluva jonka lomat ovat sittenkin ovat ja esim.koulutuksiin pääsy on nihkeää, se kun maksaa ylimääräistä.

Tämä hoitajien jatkuva hätähuuto näkyy ja kuuluu, asialle ei ilmeisesti olla tekemässä mitään, minä ainakin lähden ennenkuin on liian myöhäistä ja oma terveys kärsii.

Link to post
Share on other sites
Guest Väsynyt

Yhdyn edellisiin. Olen opiskelemassa uutta ammattia että pääsen pois tästä jatkuvasta väsymyskierteestä. Ei ole aikaa perheelle, lapsille ja oma kuntokin on alkanut laskemaan. Minulle riitti sairaanhoitajan tehtävät.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
Guest Uupunut

Sama täällä. Lopetan piakkoin työt esh:n vuodeosastolla. En vaan jaksa enää. Koulutuksiin olen päässyt ja toimenkin varmasti pian saisin, koska meiltä on nyt lähtenyt muutama vakkari viime aikoina, mutta en enää jaksa tätä työtahtia kolmessa vuorossa. Perheen kanssa ei ole tarpeeksi yhteistä aikaa ja unirytmi ihan sekaisin jatkuvasti. Työ ei ole sen arvoista. 

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Rekisteröidy yhteisöömme

    Tervetuloa joukkoon!

×
×
  • Create New...