Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

annukka

Vaikinaistamisesta

Recommended Posts

annukka

:-  Tuttavani on tehnyt samassa yksikössä yhtäjaksoisesti sh.sijaisuuksia (eri vakanssien sijaisuuksia) lähes kuusi vuotta. Tällä hetkellä hän tekee yksikössä vakanssia, joka olisi pitänyt laittaa hakuun viime kevään. Näin ei ole kuitenkaan tehty.  Puoli vuotta on nyt kulunut tuosta. 

Mikä on se aika, jonka jälkeen määräaikaista työsuhdetta voidaan pitää toistaiseksi voimassa olevana??  Tässähän ei mielestäni ole perusteltua syytä käyttää sijaista - kun ei ole ketään, jota sijaistaa...

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
-VF-

Katso: http://hoitajat.net/foorumi/index.php?topic=5082.0

Jos vaikka nyt saataisiin se oikeuden päätös asiasta. *nolona*

Työsopimuslaki sanoo seuraavaa:

"3 §

Työsopimuksen muoto ja kesto

Työsopimus voidaan tehdä suullisesti, kirjallisesti tai sähköisesti.

Työsopimus on voimassa toistaiseksi, jollei sitä ole perustellusta syystä tehty määräaikaiseksi. Työnantajan aloitteesta ilman perusteltua syytä tehtyä määräaikaista työsopimusta samoin kuin ilman perusteltua syytä tehtyjä toisiaan seuraavia määräaikaisia työsopimuksia on pidettävä toistaiseksi voimassa olevina."

Oma näkemykseni on se, että kuusi vuotta määräyskirjojen kanssa on liikaa.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Gitta

JOOPAS....Aina sama ongelma joka puolella...itsekin tein kolme vuotta samassa yksikössä yhtäputkeen sijaisena....tämä on valitettavasti yleinen käytäntö varsinkin kunta-alan työksiköissä.....ja kaiken huipuksi, valitaan hoitajan toimeen kohta eläkeelle siirtyvä sijainen juuri kyseisen artikkelin johdosta.....että silleen...... ;).

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×