Jump to content
MAINOS

Vaikinaistamisesta


annukka

Recommended Posts

:-  Tuttavani on tehnyt samassa yksikössä yhtäjaksoisesti sh.sijaisuuksia (eri vakanssien sijaisuuksia) lähes kuusi vuotta. Tällä hetkellä hän tekee yksikössä vakanssia, joka olisi pitänyt laittaa hakuun viime kevään. Näin ei ole kuitenkaan tehty.  Puoli vuotta on nyt kulunut tuosta. 

Mikä on se aika, jonka jälkeen määräaikaista työsuhdetta voidaan pitää toistaiseksi voimassa olevana??  Tässähän ei mielestäni ole perusteltua syytä käyttää sijaista - kun ei ole ketään, jota sijaistaa...

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Katso: http://hoitajat.net/foorumi/index.php?topic=5082.0

Jos vaikka nyt saataisiin se oikeuden päätös asiasta. *nolona*

Työsopimuslaki sanoo seuraavaa:

"3 §

Työsopimuksen muoto ja kesto

Työsopimus voidaan tehdä suullisesti, kirjallisesti tai sähköisesti.

Työsopimus on voimassa toistaiseksi, jollei sitä ole perustellusta syystä tehty määräaikaiseksi. Työnantajan aloitteesta ilman perusteltua syytä tehtyä määräaikaista työsopimusta samoin kuin ilman perusteltua syytä tehtyjä toisiaan seuraavia määräaikaisia työsopimuksia on pidettävä toistaiseksi voimassa olevina."

Oma näkemykseni on se, että kuusi vuotta määräyskirjojen kanssa on liikaa.

Failure is always an option

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

  • 3 viikkoa myöhemmin...

JOOPAS....Aina sama ongelma joka puolella...itsekin tein kolme vuotta samassa yksikössä yhtäputkeen sijaisena....tämä on valitettavasti yleinen käytäntö varsinkin kunta-alan työksiköissä.....ja kaiken huipuksi, valitaan hoitajan toimeen kohta eläkeelle siirtyvä sijainen juuri kyseisen artikkelin johdosta.....että silleen...... ;).

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...