Jump to content
MAINOS

Mistä apua ergonomisiin pulmiin hoivakodissa. Painostetaan hoitamaan yksin vuodepotilaita!


Guest Lähihoitaja

Recommended Posts

Guest Lähihoitaja

Mistähän voisin saada apua työyhteisöön. Tiimimme vetäjän mielestä vuodepotilaita pitää hoitaa yksin.. Olemme lähes kaikki hoitajat sitä mieltä, että se on väärin sekä työturvallisuuden näkökulmasta että potilasturvallisuuden kannalta. Kysynkin nyt neuvoa mikä on se taho mistä saan apua tähän ongelmaan. Esimies ei ota kantaa, häntä ei kiinnosta. 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Yhdessä mietitte missä järjestyksessä teette työt niin että lopuksi irrotatte kaksin hoitamaan. Työsuojeluun yhteys ja sitten työterveyslääkäri/fyssari

Link to comment
Share on other sites

Guest Vaivat saatte palkaksi.

Vuodepotilalla aina kaksi auttajaa. Kodeissa muutenkin  huono ergonomia. Esimies mukaan arvioimaan tilanne ja hänen pitää yksin yrittää suoriutua tehtävästä jos sitä muilta vaatii. Työnjako niin ettei samalle satu monta raskasta hoidettavaa. Ym. Työsuojelupiiriin yhteys jos muuten ei olot parane. Ensin esimies, työsuojelu valtuutettu, työterveyshuolto. 

Työpaikan vaihto!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest Lähäri

Kunnon opetus kinestetiikasta ja ergonomiasta. Ja kaikki sitoutuu työskentelemään näitten mukaan. Helpottaa yksin työskentelyä. Tokikaan ei jokaista oikeesti pysty hoitaan yksin..

 

Link to comment
Share on other sites

Guest Marketta

Ottakaa yhteyttä Superliittoon jos kuulutte sinne ja toivottovasti kuulutte. Valitkaa myös joukoistanne luottamusmies joka alkaa hoitamaan epäselviä asioitanne. Siitä se lähtee ja Super liitto auttaa teitä aina kun apua tarvitsette. Kokemusta on posotiivisesti 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...