Jump to content
MAINOS

kotihoito


Guest samman

Recommended Posts

hei Te kotihoidossa työskentelevät, miten työvaatteiden kanssa, käytättekö omia vaatteita työssä? miten sitten kotona käytättekö työpäivän päättyessä niitä vai mitä teette?

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Kun keikkalaisena/sijaisena ollut, en ole erillisiä hankkinut. Yhdet tummansiniset housut tilattiin porukalla. Ovat sellaista tavallista työpukukangasta.Muuten sitten omissa vaatteissa, jotka vaihdan töissä (jos pukuhuoneet) tai heti kotiin tultua. Töissä myös varavaatteita jemmassa. Tietysti sitten suojavaatteina tulee käytettyä suihkuttaessa, joskus haavoja hoitaessa esiliinaa tai suojatakkia.

Veripalvelu kaipaa kipeästi hengenpelastajia!

Link to comment
Share on other sites

:D Meillä on työvaatteet työnantajan puolesta. Siis kolme vaatekertaa, jotka pestään kotona, mutta saadaan pesurahaa.

Link to comment
Share on other sites

Osan aikaa työssäni teen kotisairaanhoitoa ja pitkän taistelun jälkeen sain työvaatteet, kolme vaatekertaa, jotka pesetetään keskuspesulassa.

Aiemmin jouduin siis omiani käyttämään, ostin tähän tarpeeseen tietyt vaatteet, jotka itse pesin jne..

Ihmettelin ääneen monta kertaa työantajan nuivaa suhtautumista työvaateasiaan, perusoikeushan se on saada suojavaatteet työhön, jossa ajoittain joudutaan työskentelemään todella epäsiisteissä olosuhteissa jne..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Heippa!

Työskentelin pitkään kotihoidossa ja enimmäkseen omilla vaatteilla.Työpaikan puolesta saatiin liivit,jotta asumme olisi yhdenmukainen.Vakituiset saivat kyllä tilata itselleen muutakin vaatetta,mutta sijaiset oli vähän eri juttu.Yleensä jos esim. lähdin pesemään jotain asiakasta,otin mukaan jotkut huonommat vaatteet (sellaisia oli kyllä varastossa juuri pesuhommia varten),jotka vaihdoin pesun ajaksi.Kumisaappaat sentään oli jokaisella omat.Vaatteet oli pestävä itse eikä enää pesurahaakaan saanut,säästösyistä... :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest MagiaMilla

Kotihoidossa käytän omia vaatteita mutta ne ovat "työvaatteita", kotona en niitä pidä  :ei_ei:. Me olemme saaneet liivejä, jossa on paljon taskuja ja ihan ok, kun pitää olla kaikenlaista mukana...mutta on myös kotihoitolaukutkin  :-X.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...