Jump to content
MAINOS

Yksityisen sairaankuljetusyrityksen perustaminen


Fiu

Recommended Posts

Tässä on nyt viimeisen parin vuoden aikana (nuoresta iästäni huolimatta  ;)) kypsynyt hiljalleen idea oman sairaankuljetusfirman perustamisesta. Tein jopa lähihoitajakoulun päättötyönäkin sairaankuljetusyrityksen perustamista ja toimintaa käsittelevän työn -> jopa opettajan mielestä ihan onnistuneesti (kokonaisarvosana H3, työn esittely K5, työn paperiversio H4, lähteiden käyttö H3).

Kovasti olen miettinyt, että jos omaa firmaa lähtisi jossain vaiheessa perustamaan, niin kannattaisiko sitä lähteä perustamaan firmaa joka hoitaisi jonkun kunnan kaikki kyydit (sopimus kunnan kanssa), vai perustaisiko pelkästään laadukkaisiin siirtokuljetuksiin erikoistuneen yrityksen (tekisi sopimuksen esim. jonkun sairaanhoitopiirin tai vaikka keskussairaalan eri yksiköiden siirtokuljetuksista)... Kysymyksiä firman perustamiseen liittyen on paljon (oma opinnäytetyöni tekeminen toi aikanaan vastauksen vain murto-osaan kysymyksistä).

Nyt haluaisinkin tietää, että liikkuuko täällä foorumilla muita sakufirman perustamisesta kiinnostuneita henkilöitä? Tai onko täällä sellaista henkilöä, jolla olisi kokemusta firman perustamisesta?

Olisi kiva yhdessä suunnitella tällaista tulevaisuuden työnanatajaa  ;D.

Jos kiinnostuneita löytyy, niin minulle voi laittaa joko yksityisviestiä tai mailia (osoiteesta laura.leppanen@laurea.fi tavoittaa ehkä parhaiten)...

- Sinähän olet väsynyt, kun on oikein pussitkin silmien alla!

- Ei ne oo pussit, ne on tissit!

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

  • 2 viikkoa myöhemmin...

Sakufirman perustaminen ei ole ihan yhtä helppoa kuin rättikaupan tai nakkikioskin. Sairaankuljetusluvan saanti kun perustuu tarveharkintaan, samoinkuin taksiluvan.

Ehkäpä helpompaa ja turvallisempaa olisi etsiä jo olemassa olevaa yritystä, joka kaipaa osakasta / jatkajaa toiminnalleen.

Alku olisi pehmeämpi, eikä vaatisi ehkä niin paljon omaa pääomaa kuin tyhjästä aloittaminen.

Seuraile alan julkaisuja (esim. ambulanssi, kauppalehti, yrittäjä uutiset ja muita yrittäjille suunnattuja lehtiä) ja tutustu aiheeseen. Pienyrittäjäkurssin käyminen kannattaa, siellä pääsee jyvälle perusasioista.

http://www.sairaankuljetusliitto.fi/ lienee tuttu. Sieltä löytyy lähes kaikki suomen yksityiset sakufirmat.

Loppusanoiksi: onnea valitsemallasi tiellä tulevaisuuden työnantaja  ;D

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...