Jump to content
MAINOS

Sairaanhoitajien välitys Australiaan


OldOne

Recommended Posts

MAINOS
  • 1 month later...
Guest u-päivä

Sydney vois olla hieno paikka...ohut ozonlayer...niska varmaan punottas makeesti koko ajan...tämän vielä kruunais kun kantais 45:sta housunkauluksessa selkäpuolella. Ottaakohan ne sinne psykopaattihoitajia...niinku mä >:D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Moi!

Ei ole pakko käyttää rekryfirmoja. Ota yhteys Board of Nursingeihin suoraan ja tee hakemus. Löysin työpaikan itse ja pääsin just minne halusin. Luvan saamiseksi sinun täytyy tehdä IELTS Board of Nursingille. Työluvan saaminen oli helppoa vaikka  tietysti paperityölästä, ei ylivoimaista. Viisumi oli nopea.  ::)

Link to comment
Share on other sites

Ei ole pakko käyttää rekryfirmoja.

Totta, minullakin firma vain pyoritti paperit, jonka voi tosiaan tehdä itse.

Eikä se niin järkyttävän vaikeaa voi olla. Oli meinaan aikamoisia vipeltäjiä firmassa silloin.

Sydney vois olla hieno paikka...ohut ozonlayer...niska varmaan punottas makeesti koko ajan...tämän vielä kruunais kun kantais 45:sta housunkauluksessa selkäpuolella. Ottaakohan ne sinne psykopaattihoitajia...niinku mä ::)

Ei nämä täällä salli kuin max 9mm (.38). Ahdasmielistä sakkia... :(

A common mistake that people make when trying to design something completely foolproof was to underestimate the ingenuity of complete fools.

- Douglas Adams

Link to comment
Share on other sites

Kun käyttää Firmoja, on aika vaikea vaikuttaa mihin joutuu. Esittelyssä on kyllä Firman eri sairaaloita, mutta todellinen sijoituspaikka voi olla kaukana siitä, mihin itse haluaa. Ja muistakaa, Firmat niittävät isot rahat sairaalalta jokaisesta värvätystä hoitajasta. Olen kerran kysynyt; Firma ei suostunut ketomaan, mutta vastaanottava sairaala kertoi.

Sopimukset ja ehdot kirjallisena ja tarkkaan, myöskin sopimuksen rikkomis sanktiot puolin ja toisin. Myös potilas:hoitaja suhde kannattaa ottaa huomioon ja tehdä siitä osa sopimusta kirjallisena. Olen huomannut, että Firmoissa myös kaytetään paljon: "tämä olisi nyt päätettävä aika pian tai paikka voi mennä ohi". vaatikaa kuitenkin kunnon sopimukset ja käykää kammalla läpi. Terv. Geena  ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kun käyttää Firmoja, on aika vaikea vaikuttaa mihin joutuu. Esittelyssä on kyllä Firman eri sairaaloita, mutta todellinen sijoituspaikka voi olla kaukana siitä, mihin itse haluaa.

Allekirjoittaneelle kävi hieman huono tuuri juuri tuon sairaalan suhteen. Matkani Australiaan kesti vain hetken. MaHa tietää tämänkin surullisen tarinan...  :nauraa:

lihasmuisti on paras muisti

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...