Jump to content
MAINOS

Palkka viikon päivystyksestä ampparissa?


eemmaa

Recommended Posts

Herätys ampparissa työskentelevät!!

Paljonko olisi kohtuullinen palkka päivystämisestä ampparissa? Eli 7vrk päivystys joka pitää sisällään 6h/vrk päivystyksen tk:ssa, muuten kotona. Kyseessä yksityinen ampparifirma pohjois-suomessa, alueella jolla on lähtöjä vaihtelevasti, keskimäärin n. 130 vuodessa. Kyseessä olisi sijaisuus oman työn ohella, sh olen ammatiltani.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

alueella jolla on lähtöjä vaihtelevasti, keskimäärin n. 130 vuodessa.

130 keikkaa per vuosi? Eli joka kolmas päivä yksi keikka?

Link to comment
Share on other sites

Paljonko olisi kohtuullinen palkka päivystämisestä ampparissa?

Tonni viikon kiinniolosta - vähintään. Kyytien varaan tuossa ei voi laskea yhtään.
Link to comment
Share on other sites

Missä paikkakunnalla noin vähän keikkoja? En kyllä tiedä...vaikka pitäsi tietää!! Onko ko. yrityksen ilmoitus työpaikasta nyt mol.fi sivuilla? Siinä mainitaan "könttäpalkka" 2200 euroa/kk. Ei kyllä kerro mitään kauanko pitää olla varallaolossa. !!! Kannattaa varoa tuollaisia ilmoituksia. Varsinkin kun ko. yritys on mm. yrittänyt tarjota palkan sijaan mm. kännykän kuoria!!!!! TES se määrää mitä palkkaa viikon parin keikasta saa, ei muut tekijät. Joten emma olepas tarkkana ettei sua kuseteta!!

Link to comment
Share on other sites

Ei ole kyse ilmoituksesta missään. Kyseessä on kaverin firma johon kaipaa sijaista aina silloin tällöin viikoksi kerrallaan. Ja paikka on ihan täällä ylhäällä päälaella :o Ja tosiaan voi olla niin että ei ole kyydin kyytiä koko viikkona tai sitten mennään tukka putkella koko ajan.. ei voi tietää etukäteen. Palkkatyö on mulla Norjassa ja tää olisi ihan vaan jotain tekemistä vapaa-ajalle ja kaverille mahdollisuus vapaaviikkoon aina silloin tällöin...

Link to comment
Share on other sites

ko. yritys on mm. yrittänyt tarjota palkan sijaan mm. kännykän kuoria!!!!!

Kännykänkuoria!! Tätä ei mulle vielä ole yritetty kaupata...heh heh...kaikkea sitä näköjään isännät yrittää halpatyövoiman saamiseksi. Surullista vaan on, että osa näillä kusetuksillaan vielä hyvin onnistuukin porukkaa saamaan.

Link to comment
Share on other sites

Siis 42 tuntia 100 prosentilla ja 126 tuntia varallaoloa 25% - 50% korvauksella. Sairaanhoitajan minimi tuntipalkka lienee jossain 12 euron kieppeillä joten palkkahaitari noilla lähtötiedoilla 882 € - 1260 €/viikko + kyydeistä kertyvät aktiivitunnit.

Link to comment
Share on other sites

Vallan merkillistä, että ensin huudetaan yksityisten tapaa maksaa TESsin ulkopuolella, ja sitten kuitenkin siihen rohkaistaan!! Kyllä ainoa oikea vastaus on TES. Sitäpaitsi jos kyseessä on kaverisi firma, niin mitä hemmettiä tarttee tämmösiä kysellä? Luulisi kaverin ja "kaverin" tekevän aivan omat "könttänsä" jos sikseen tulee...:)

Link to comment
Share on other sites

Missä saa sh 12 €/h??  :o Minä sain tyksissä 10,69 €/h...Ja mielenkiinnosta vaan kyselin... se tarjos mulle 500 €+asiaankuuluvat lisät... ja tosiaan voi olla että keikkaa ei ole yhtään tai sitten mennään tukka putkella :) Ja palkan takia en hommaan ole ryhtymässä muutenkaan, oma homma on muualla... Mietin vaan että meneekö ihan liian halvalla jos tuohon suostun  :)

Link to comment
Share on other sites

Missä saa sh 12 €/h??  :o

Jos palkkagalluppia katselee niin lähes missä vaan. Hieman tietysti vaikuttaa jos sulla ei vielä kokemuslisiä ole yhtään.

Ja palkan takia en hommaan ole ryhtymässä muutenkaan, oma homma on muualla... Mietin vaan että meneekö ihan liian halvalla jos tuohon suostun  :)

Jo sinä et palkan takia ole menossa niin mitä ihmeessä mietit - mikset sitten auttaisi kaveria ihan talkoopohjalla...? Tai kyllähän alle 3 euron tuntipalkka jo melkoista talkoohenkeä vaatiikin.
Link to comment
Share on other sites

SK TES; s.31; " Sairaankuljettajan palkkaluokka on SK 3-6." + "Sairaankuljettajan pätevyys on niillä työntekijöillä, jotka on merkitty Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen ylläpitämään rekisteriin sekä kyseiseen rekisteriin merkitsemättömät sairaankuljettajat, jotka toimivat sairaankuljettajina tämän työehtosopimuksen voimaan tullessa. Mikäli työntekijällä ei ole edellä mainittua pätevyyttä, hänen palkkaluokkansa pn 1-3 palkkaluokkaa alempi." = Aika kohtuullista;)

"Sairaankuljettajana toimivalle sairaanhoitajalle maksetaan sairaanhoitajan palkka niiltä tunneilta, joina hän toimii sairaanhoitajan tehtävissä. Palkka on tällöin vähintään kuntasektorilla maksettavan alimman palkkaluokan tasoinen."

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...