Jump to content
MAINOS

Sairaankuljetustyön ihanuuksia


Fiu

Recommended Posts

MAINOS

Elähän mittään. Kohta tulee lunta ja päästään liukastelemaan. Siinä on sprintterinkoppi käsiä täynnä kun rumpunpäitä väistellään. :)

Mää vaan ajan pakettiautoa.

Link to comment
Share on other sites

Joo-o, kyllä on kiva ajella pikkuteitä MB Sprintterillä (vieläpä vanhalla sellaisella)  :-. Meinaa tulla äitiä ikävä siinä vaiheessa... Tänäänkin meinasin jo tehdä 4 hirven kanssa lähempää tuttavuutta, mutta onneksi ne taunot ei tullu sittenkään tielle (tajusvatte väistää juuri ennen h-hetkeä)...

Täälläpä sato lunta jo viime lauantaina!  :)

- Sinähän olet väsynyt, kun on oikein pussitkin silmien alla!

- Ei ne oo pussit, ne on tissit!

Link to comment
Share on other sites

Onneksi sairaskyydillä ei ole juuri koskaan kiire.

Paitsi kohteeseen mennessä, mutta ei kiire siihen lopu. Seuraavaksi nääs revitään helevetin kyydillä potilaalta nuttua pois niskasta ja suorastaan infernaalisella kiireellä ekg:tä ottamaan. Tämän jälkeen naputellaan hektisesti faksi filmistä menemään kopteriin, hikikarpaloiden vieriessä pitkin ohimoita. Jos on hyvä päivä, ja hyvä lääkäri niin tajuavat kääntyä pois filmin saatuaan. Edellyttäen tietysti että muut perusparametrit ovat kunnossa, ja muutenkin potilaan kliininen kuva hyvä. "Helkallahan (95v) on näitä sydänkohtauksia päivittäin" kertoilee mies jossain hämyisen pirtin nurkassa.

Kun poka on autossa, voikin hengähtää, ja pummia tupakan ensivasteyksikön mieheltä joka seisoo tukka pystyssä talon pihamaalla. Tämän jälkeen sullotaan kauheassa stressissä hikeentynyt päällyspalttoo pakettiauton kuljettajan puoleisen penkin taakse, pistetään ilmastointi päälle, kylmälle, ja lähetään puottaan. Kuljetuskoodin kun vielä jossan vaiheessa muistaa häkelle huudella, pokkana. Vois käydä takasin tullessa abc:llä vetämässä kaakao+pasteija kombinaation.

Tämmöistä täällä.

Mää vaan ajan pakettiautoa.

Link to comment
Share on other sites

pistetään ilmastointi päälle, kylmälle, ja lähetään puottaan.

Näi saatiin pumppuvaivat kuntoon ja potilaalle keuhkokume :-X, kyllä ilmastointi on kuningaskeksintö kun tulee ulos helgan trooppisenilmaston omaavasta(+40, kosteus150%) asunnosta.

Poikamies voi olla idiootti tietämättään, ukkomies ei ikinä.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...