Jump to content
MAINOS

Kyselytutkimus: Potilasturvallisuus ja sairaanhoitajan osaaminen verensiirrossa


Guest Ninni Kuparinen

Recommended Posts

Guest Ninni Kuparinen

Olemme sairaanhoitajaopiskelijoita Saimaan ammattikorkeakoulusta Lappeenrannasta. Teemme opinnäytetyötä vuonna 2018 aiheesta potilasturvallisuus ja sairaanhoitajan osaaminen verensiirrossa. Opinnäytetyön tarkoituksena on kerätä tietoa sairaanhoitajien verensiirto-osaamisesta ja potilasturvallisuuden tekijöistä. Tavoitteena on hyödyntää saamiamme tietoja tulevaisuudessa verensiirtohoitoa kehitettäessä. 

Opinnäytetyö toteutetaan laadullisena tutkimuksena. Kyselylomakkeita käytetään apuna tutkimuksessa, johon tarvitsemme teidän apuanne. Toivomme vastauksia erityisesti sairaanhoitajilta, jotka käsittelevät verituotteita ja tekevät verensiirtoja työssään. 

Vastaaminen kyselyyn on vapaaehtoista ja anonymiteetti säilyy koko tutkimusprosessin ajan. Kyselyyn vastaaminen katsotaan tietoiseksi suostumukseksi, tästä johtuen emme kerää vastaajien henkilötietoja. Käsittelemme vastaukset henkilökohtaisesti. Tutkimusaineistoa kerätään tätä opinnäytetyötä varten, aineisto säilytetään prosessin ajan ja hävitetään sen jälkeen Saimaan ammattikorkeakoulun ohjeiden mukaisesti. 

Toivomme, että kyselyyn vastattaisiin rehellisesti, jotta saisimme mahdollisimman tarkan tuloksen. Kyselyyn vastaamiseen menee noin 5 minuuttia. 

Iso kiitos vastaamisesta!

https://link.webropolsurveys.com/S/9DD4838078A69049 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Kenen haluatte vastaavan? Osastoilla työskentelevien sairaanhoitajien? Kaikkien sairaanhoitajien, myös sellaisten joiden työnkuvaan ei tällä hetkellä verensiirrot kuulu ollenkaan?

Link to comment
Share on other sites

3 tuntia sitten, Vieras: Ninni Kuparinen kirjoitti:

Toivomme vastauksia erityisesti sairaanhoitajilta, jotka käsittelevät verituotteita ja tekevät verensiirtoja työssään

 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...