Jump to content
MAINOS

Kysin henkilöstöpolitiikka!!!#####


Guest amnesia

Recommended Posts

Guest amnesia

Tiedoksi vaan kaikille Kysaan erehtyville, että neuvoteltaessa palkoista ottakaa hyvät ihmiset palkkasopimukset aina KIRJALLISENA. Jatkuvasti tulee pettymyksiä ja valituksia, kun luvatut palkat esim. perehtymisajan jälkeen EI PIDÄKÄÄN!!!??

Ylihoitajalta tulee, yllätys-yllätys, pokerinaamalla tyly ei. Hoitoalan kuningattarella on pokkaa ilmekään värähtämättä väittää KYLMÄSTI, ettei tälläisesta sopimuksesta ole ollut mitään puhetta. Mitäpä siihen pieni vasta taloon tullut nuorikko sanomaan, kun että sinä lupasit...Vastinetta tulee, vaikka samanlaisia tapauksia on useampia useammelle ihmiselle, että tulkaa vaan kaikki tänne 'todistamaan'. P-skaakos siinä enää rimpuilemaan?

Aikaisemmat kokemuksesi esim.ulkomailla tai vastaavissa alan hommissa on sitten TOTAL OFF- palkkaneuvotteluista, sillä mikään muu ei mällää kuin KYSA.n kokemus.

...../../ ottaa päähän tää mielivalta.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Tuota........eikös palkkasopimukset oo aina kirjallisena.......vai ymmärsinkö väärin kirjoittajan tarkoituksen.... Tai oikeestaan eiks kaikki sopimukset ikinä tulis tehdä kirjallisena....  :-

Eteenpäin menoa sekin on kun nenälleen kaatuu.

Link to comment
Share on other sites

vuonna 91 A.Littu sanoi että kierrä nyt syksy osastoja niin tammikuussa pääset vakkariks päivystykseen.paskat.no sain heti viran toisesta sairaalasta kyllä.

"to ride,shoot straight and speak the truth"

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...