Jump to content
MAINOS

Kysin henkilöstöpolitiikka!!!#####


Vieras: amnesia

Recommended Posts

Vieras: amnesia

Tiedoksi vaan kaikille Kysaan erehtyville, että neuvoteltaessa palkoista ottakaa hyvät ihmiset palkkasopimukset aina KIRJALLISENA. Jatkuvasti tulee pettymyksiä ja valituksia, kun luvatut palkat esim. perehtymisajan jälkeen EI PIDÄKÄÄN!!!??

Ylihoitajalta tulee, yllätys-yllätys, pokerinaamalla tyly ei. Hoitoalan kuningattarella on pokkaa ilmekään värähtämättä väittää KYLMÄSTI, ettei tälläisesta sopimuksesta ole ollut mitään puhetta. Mitäpä siihen pieni vasta taloon tullut nuorikko sanomaan, kun että sinä lupasit...Vastinetta tulee, vaikka samanlaisia tapauksia on useampia useammelle ihmiselle, että tulkaa vaan kaikki tänne 'todistamaan'. P-skaakos siinä enää rimpuilemaan?

Aikaisemmat kokemuksesi esim.ulkomailla tai vastaavissa alan hommissa on sitten TOTAL OFF- palkkaneuvotteluista, sillä mikään muu ei mällää kuin KYSA.n kokemus.

...../../ ottaa päähän tää mielivalta.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Tuota........eikös palkkasopimukset oo aina kirjallisena.......vai ymmärsinkö väärin kirjoittajan tarkoituksen.... Tai oikeestaan eiks kaikki sopimukset ikinä tulis tehdä kirjallisena....  :-

Eteenpäin menoa sekin on kun nenälleen kaatuu.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

vuonna 91 A.Littu sanoi että kierrä nyt syksy osastoja niin tammikuussa pääset vakkariks päivystykseen.paskat.no sain heti viran toisesta sairaalasta kyllä.

"to ride,shoot straight and speak the truth"

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...