Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Olli

Lisää rutinaa

Recommended Posts

Olli

Uusimmassa MediUutiset lehdykässä (26.8.2005) Tehyn edunvalvontajohtaja Marjut Sassi kommentoi maallista mammonaa tavalla, joka selittää hienosti monta asiaa.  On golf osake, perittyjä Orionin ja Nokian osakkeita, perintötila ja metsää (jota hakataan vuosittain), rantapalsta ja kesämökki sekä osake senioritalossa Lappeenrannassa. Lisäksi on rahasto-osuuksia ja eläkevakuutus. Eläkkeistäkin löytyy kommentti (suora lainaus) "Valtion pitäisi jatkossakin tukea veroeduilla sitä, että ihmiset maksavat itse omisa eläkkeitään".  VOI PE*SE ! Tässä se on meidä jaanalaitinenpesolan(kok.) läheisin työkaveri ja meidän pienipalkkalaisten pätkätyöläisten EDUNVALVOJA angry.png

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Jio

Heh-heh! Hienoa!

Miellyttävää huomata asiamme olevan hyvissä ja varmoissa käsissä. Voin sieluni silmin nähdä kuinka hoitajien asiaa ajetaan sydänverellä eteenpäin, vain MEIDÄN parasta ajatellen!

Puheenjohtajat.jpg

HYVÄ TEHY!!

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: amnesia

YES, asiaa ;)!!! kiva tietää että terveydenhuollon hunningossa on muitakin samalla kannalla olevia kuin itsekin. Itse erosin Tehystä viime syksynä ja mitään en ole menettänyt, toisin pieni sairaanhoitajan palkkani on saanut sitä vastoin omakohtaisesti järjestetyn palkan korotuksen Tehyn jäsenmaksujen maksamattomuudesta. Kokouswiinereihin en sijoita enää noille tädeille enää penniäkään, paisuvat muutenkin.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×