Jump to content
MAINOS

Lisää rutinaa


Olli

Recommended Posts

Uusimmassa MediUutiset lehdykässä (26.8.2005) Tehyn edunvalvontajohtaja Marjut Sassi kommentoi maallista mammonaa tavalla, joka selittää hienosti monta asiaa.  On golf osake, perittyjä Orionin ja Nokian osakkeita, perintötila ja metsää (jota hakataan vuosittain), rantapalsta ja kesämökki sekä osake senioritalossa Lappeenrannassa. Lisäksi on rahasto-osuuksia ja eläkevakuutus. Eläkkeistäkin löytyy kommentti (suora lainaus) "Valtion pitäisi jatkossakin tukea veroeduilla sitä, että ihmiset maksavat itse omisa eläkkeitään".  VOI PE*SE ! Tässä se on meidä jaanalaitinenpesolan(kok.) läheisin työkaveri ja meidän pienipalkkalaisten pätkätyöläisten EDUNVALVOJA angry.png

Työn orjat sorron yöstä nouskaa..maan ääriin kuuluu KUTSUMUS ?

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Heh-heh! Hienoa!

Miellyttävää huomata asiamme olevan hyvissä ja varmoissa käsissä. Voin sieluni silmin nähdä kuinka hoitajien asiaa ajetaan sydänverellä eteenpäin, vain MEIDÄN parasta ajatellen!

Puheenjohtajat.jpg

HYVÄ TEHY!!

My brain is stuck from shooting glue

I'm not sorry for the things I do

 

Carbona not glue

Link to comment
Share on other sites

Guest amnesia

YES, asiaa ;)!!! kiva tietää että terveydenhuollon hunningossa on muitakin samalla kannalla olevia kuin itsekin. Itse erosin Tehystä viime syksynä ja mitään en ole menettänyt, toisin pieni sairaanhoitajan palkkani on saanut sitä vastoin omakohtaisesti järjestetyn palkan korotuksen Tehyn jäsenmaksujen maksamattomuudesta. Kokouswiinereihin en sijoita enää noille tädeille enää penniäkään, paisuvat muutenkin.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...