Jump to content
MAINOS

Hyvä ja simppeli kirja pediatriasta?


krissy

Recommended Posts

Osaisiko joku neuvoa hyvän ja simppelin kirjan, siis ihan perusasioita pediatriasta pitäs oppia ja äkkiä. Oon aikusten akuuttipuolella ollut koko ikäni joten en tiedä lapsistä mitään. Nyt täytyisi otta perusasiat haltuun NCLEX-RN koetta varten...Kiitos jo etukäteen.

Eteenpäin menoa sekin on kun nenälleen kaatuu.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Mä en tiedä onko tästä mitään apua mutta nykyisessä koulutuksessani meillä pyöri lasten ensihoidon tunnilla joku ihan uusi teos, mikä näytti äkkiä selaten aika asialliselta. Jopa lastenkirurgiassa käsiteltiin muutakin kuin umppari  ;D En nyt kyllä yhtään muista mikä oli kirjan nimi, ulkonäkö tai tekijät, mutta oli kuulemma uusin pediatrian oppikirja. Noissa hoitajille suunnatuissa teoksissa tahtoo olla se vika, että suurin osa tekstistä on hoitotyön periaatteita ym. diipadaapaa ja varsinaista hoitotyötä raapaistaan vaan pinnallisesta sillä ajatuksella, että tekemällä oppii. Voin koittaa jostain tonkia sen nimen esiin, mutta älä AINAKAAN sorru meillä suuntaavilla käytössä olleeseen Muurisen ja Surakan Lasten ja nuorten hoitotyöhön! Se sopii lähinnä vanhemmille luettavaksi. Tietysti jos haluat lukea pelkkää asiaa, niin varsinaiset pediatrian oppikirjathan ovat siihen omiaan.

"Olkaapa hetki paikallanne, kun otetaan sydänfilmiä."

"Jaa KUHANSILMIÄ?!"

Link to comment
Share on other sites

No tarvisin kai vähän molempia, sekä asiaa että huuhaata...ainakin mitä olen niitä NCLEX ksymyksiä päässyt vilkaseen.....

Eteenpäin menoa sekin on kun nenälleen kaatuu.

Link to comment
Share on other sites

Guest motti

What Is NCLEX®?

Entry into the practice of nursing in the United States and its territories is regulated by the licensing authorities within each jurisdiction. To ensure public protection, each jurisdiction requires a candidate for licensure to pass an examination that measures the competencies needed to perform safely and effectively as a newly licensed, entry-level registered nurse. The National Council of State Boards of Nursing (NCSBN) develops two licensure examinations, the National Council Licensure Examination for Registered Nurses and the National Council Licensure Examination for Practical Nurses that are used by state and territorial boards of nursing to assist in making licensure decisions.

www.nclex.com

http://www.testtrade.com/nclex1.pdf <-- esimerkkikysymyksiä

oiskohan sama sit UK:ssa?

Link to comment
Share on other sites

Kaksi hyvää kirjaa:

Jari Petäjä, Martti A Siimes, Lastentaudit, Duodecim 2004.

Ruuskanen, Peltola, Vesikari. Lasten infektiosairaudet, Lääketehdas Pfizerin kustantama, 2000

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...