Maailman vahvin tyttö Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Kyllä, yritin tavata sitä tessiä etu- ja takaperin enkä löytänyt vastausta. Montako lomapäivää menee täydestä lomaviikosta? 5 vai 6? Ja miten ne muuten menee, esim. käyttämällä 3 lomapäivää, paljonko saa "vapaata" siis montako päivää lomalla? "Olkaapa hetki paikallanne, kun otetaan sydänfilmiä." "Jaa KUHANSILMIÄ?!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 6 päivää ellei ma-pe jaksolle satu arkipyhää. Kolmella lomapäivällä saa kolme lomapäivää mutta riippuu tietenkin listantekijästä laittaako sut töihin sitten heti lomapäivän jälkeen vai jatkaako vapaapäivinä.. I´m not sure what´s wrong... But it´s probably your fault Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maailman vahvin tyttö Posted July 23, 2005 Author Share Posted July 23, 2005 Kiitti! Voisitko laittaa vielä koko yhteenvedon montako päivää lomaa saa käyttämällä niin ja niin monta päivää, siis 1-5. Vai meneekö ne yks yhteen? Kvtesissähän ne menee eri lailla. "Olkaapa hetki paikallanne, kun otetaan sydänfilmiä." "Jaa KUHANSILMIÄ?!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.