Jump to content
 
Vieras: Tatu

Kotikunnas Turku

Recommended Posts

Vieras: Tatu

Välttäkää viimeiseen asti tätä paikkaa. Johtoporras on aivan ulapalla, uhkailevat työntekijöitä, antavat perättömiä varoituksia jne. Kulissit kunnossa ulkoapäin, mutta talon sisällä ihan hirveää toimintaa. Suorastaan alistamista, asioiden kääntelyä ja vääntelyä, että varmasti olet tehnyt väärin, vaikket olisi. Talon johto kohtelee hoitajia kuin jotakin ruttoa. Eikä ne omaisetkaan niin tyytyväisiä aina ole. Ihmettelen, miten tämä talo on saanut v. 2015 sote vetovoimaisin työpaikkapalkinnon. Höhhöhööö, vaan. AVI ei tee mitään, eikä liitto. Ja Kotikunnaan ovet paukkuvat. Heidän sivuilla ei voi laittaa edes palautetta, onko johdolla pelko perseessä? Voi kun iltapäivälehdet kiinnostuisi tästä talosta. Mutta hoitajat pelkäävät tottakai avautua. MUTTA VÄLTTÄKÄÄ, KIITOS! Niin säilytätte oman mielenterveytenne. Ovet paukkuu, ja johto ei herää vieläkään. Tässä talossa työpaikkakiusaa nimenomaan johtoporras.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: kyl määki Turuus

Tuo on kaikki uutta tietoa. Kaverini käy siellä keikkailemassa pari kertaa kuussa ja ihan tyytyväinen ollut.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: tatu

Keikkalaisena sä olet ns. Silmät ummessa mitä todella tapahtuu! Ongelma on johtoporras. Ja riippuu millä osastolla hän keikkailee myös. Pidemmällä kaavalla hoitajia kohdellaaan kuin ruttoa. Terveisiä Pilvi Heiskaselle ja Eva Liuksilalle: mikä työhyvinvointi?

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: Ex työntekijä

Tässä paikassa 20v jo harrastettu työpaikkakiusaamista. Talon johto narsistinen, nuole hanuria niin pärjäät. Kiusaajan toimiin ei puututa, kiusattu lähtee, ja nämä kiusatut hyviä hoitajia. No toisen onni ja toisen epäonni. Johto ei kuuntele, jos koet tulleesi kiusatuksi. Lisäksi paikassa asukas löi hoitajaa turpaan että taju meni hoitajalta hetkeksi. Pomo kielsi kirjaamisen potilastietojärjestelmään!! Pomot myös utelevat työterv.huollosta hoitajien terv.tietoja vaikka olisi sl-lapussa mustaa valkoisella. Hullu talo. Ja siksi asukkaitakin muuttaneet muualle. 

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras
Olet jättämässä kommenttia vieraana. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään.
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×