Jump to content
MAINOS

Tuplavuorokorvaus minimituntimäärä


Vieras: Heluna

Recommended Posts

Hei!

Mikäköhän mahtaa olla Helsingin kaupungilla minimituntimäärä jotta saa tuplavuorokorvauksen. Tiedossa on, että sen saa kun jää tekemään oman vuoron lisäksi myös seuraavan työvuoron.

Mutta jos oma työvuoro loppuu vaikka klo.17 ja iltavuorosta on työntekijä sairastunut jonka työaika olisi klo.21.00 asti jolloin tulee yövuoro töihin.

Saako tupavuorokorvauksen jos jää tekemään töitä tuohon klo.21 asti? eli 4h. Monesti kyseessä on sellainen tilanne, että työntekijä on ns. pakoitettu jäämään pidempään koska työyksiköstä ei voi tuolloin poistua. 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS
  • 2 kuukautta myöhemmin...
Vieras: Kyllä kuuluu maksaa!
21.12.2018 klo 13.46, lenninuutti kirjoitti:

Se on 50€ ja mielestäni se kuuluu maksaa ko tapauksessa

Ehdottomasti kuuluu maksaa. Yhdessä paikassa oli sellainen käytäntö että heti kun puute on tiedossa niin vuoro seuren keikkanettiin mutta ei sieltäkään viime tipassa ketään saa. Sitten vuoroa kaupataan omalle porukalle.Ketään ei voi pakottaa jäämään. Aina vastuu kuvion hoitamisesta on esimiehellä. Pidä itse huoli että merkintä tuplavuorokorvauksesta laitetaan esim seinällä olevaan työvuorolistaan.

Jossakin tiimissä asia olisi hyvä nostaa esille että kaikki työryhmässä tietävät toimintamallit.

Helsinki sekä vantaa tuntevat tuplavuorokorvauksen.Espoo ei!

 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Heipä hei! Nämähän on sovittu paikallisilla sopimuksilla työpaikoilla mitä ja milloin saa korvauksia. Kannattaa tutustua oman työpaikan paikallisiin sopimuksiin ja ottaa sitten yhteyttä vaikka luottamusmieheen joka selventää sulle nämä asiat.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...