Jump to content

Miten pääsee teholle tai akuuttiin töihin valmistumisen jälkeen?


Recommended Posts

Hei! Opiskelen ensimmäistä vuotta sairaanhoitajalinjalla, ja mietin miten minun kannattaisi edetä opinnoissa, jotta pääsisin teholle tai muualle akuuttihoitoon töihin valmistumisen jälkeen? Onko em. paikkoihin vaikea päästä? Harjoittelulle haluaisin toki teholle tai akuuttiin, mutta mitä jos en saa sellaista harjoittelupaikkaa? Onko peli menetetty, vai voiko sinne päästä vielä työelämän kautta helposti? Kertokaa viisaammat!

Link to post
Share on other sites

Harjoittelujen tekeminen auttaa saamaan jalkaa oven väliin mutta kyllä noihin pääsee ilman harjoittelutaustaakin valmiina töihin kunhan osaa asiat (opiskelee tavoitteellisesti ja saa lukea enemmänkin kuin koulun minimivaatimukset!) ja reippaasti kyselee sijaisuuksia yms.

Riippuu koulusta onnistuuko ja onko sallittua, mutta meillä pystyi tekemään niin että otti peräkkäiset harjoittelut "väärään järjestykseen" niin aina oli tilaa kaikissa mihin halusi. Peräkkäin oli siis esim kirurgia ja lapset, tein lapset silloin kun kuului tehdä kirurgia ja toisin päin.

Link to post
Share on other sites

Parasta olis tehdä harjottelu yksikössä mihin haluut töihin, mutta se ei tosiaan poissulje mahdollisuutta työllistyä sinne. Heitä kiinnostaa vaan että oot halukas oppimaan. 

 

Link to post
Share on other sites

Kannattaa myös pitää ns. mieli avoimena, saattaa olla että tokana vuonna tykästyt esim psyk puoleen! Tällä alalla on niin paljon erityyppisiä yksiköitä, että ei kannata laittaa lappuja silmille vielä ekana vuonna. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Rekisteröidy yhteisöömme

    Tervetuloa joukkoon!

×
×
  • Create New...