Jump to content
 
Bananna

Miten pääsee teholle tai akuuttiin töihin valmistumisen jälkeen?

Recommended Posts

Bananna

Hei! Opiskelen ensimmäistä vuotta sairaanhoitajalinjalla, ja mietin miten minun kannattaisi edetä opinnoissa, jotta pääsisin teholle tai muualle akuuttihoitoon töihin valmistumisen jälkeen? Onko em. paikkoihin vaikea päästä? Harjoittelulle haluaisin toki teholle tai akuuttiin, mutta mitä jos en saa sellaista harjoittelupaikkaa? Onko peli menetetty, vai voiko sinne päästä vielä työelämän kautta helposti? Kertokaa viisaammat!

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
jupet

Harjoittelujen tekeminen auttaa saamaan jalkaa oven väliin mutta kyllä noihin pääsee ilman harjoittelutaustaakin valmiina töihin kunhan osaa asiat (opiskelee tavoitteellisesti ja saa lukea enemmänkin kuin koulun minimivaatimukset!) ja reippaasti kyselee sijaisuuksia yms.

Riippuu koulusta onnistuuko ja onko sallittua, mutta meillä pystyi tekemään niin että otti peräkkäiset harjoittelut "väärään järjestykseen" niin aina oli tilaa kaikissa mihin halusi. Peräkkäin oli siis esim kirurgia ja lapset, tein lapset silloin kun kuului tehdä kirurgia ja toisin päin.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: Zir

Parasta olis tehdä harjottelu yksikössä mihin haluut töihin, mutta se ei tosiaan poissulje mahdollisuutta työllistyä sinne. Heitä kiinnostaa vaan että oot halukas oppimaan. 

 

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: Zir

Kannattaa myös pitää ns. mieli avoimena, saattaa olla että tokana vuonna tykästyt esim psyk puoleen! Tällä alalla on niin paljon erityyppisiä yksiköitä, että ei kannata laittaa lappuja silmille vielä ekana vuonna. 

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras
Olet jättämässä kommenttia vieraana. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään.
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×