Jump to content
Sign in to follow this  
Terveydenhoitajaopiskel

Haavaosastolla sairaanhoitajan sijaisena

Recommended Posts

Terveydenhoitajaopiskel

Saisin kesäksi kesätöitä haavaosastolta sh sijaisena. Lääkehoitoa ei kuulemma tarvitsisi toteuttaa niin paljon kuin valmiit sh:t (en ole itse valmis vaan vielä opiskelija). Kyseinen haavaosasto sijaitsee pienessä sairaalassa. Mitähän kaikkea työnkuvaan tulee kuulumaan tuollaisella osastolla ja millaista on olla ei-valmiina sairaanhoitajana (vielä opiskelijana) kesätöissä sh sijaisena? Pitääkö silloin opiskelijalla olla joku valmis sh joka tavallaan valvoo opiskelijan toimintaa?

Share this post


Link to post
Share on other sites
sh vm 83

Tartu rohkeasti tilaisuuteen :) 

Sairaanhoitajaopiskelijalla tulee olla nimetty ohjaaja kesätyöjakson ajan. Yksikkökohtaisesti on määritelty miten opiskelija saa osallistua lääkehoidon toteuttamiseen, mutta nämä asiat varmasti kerrotaan työn alussa..

kaikki kokemus on plussaa ja varmasti tulee paljon uutta vastaankin kesän aikana. Työnkuva kuitenkin suurelta osin sisältänee perushoitoa, haavanhoitotarvikkeet, moniammatillista yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa, lääkehoidon toteuttamista ja yhteyksiä omaisiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Th-opiskelija

Kiitos vastauksesta. Onko kellään muulla kokemusta osastosta jossa hoidetaan pääasiassa haavoja? Mitä kannattaa kerrata ennen kesää? Olen hoitanut vac-hoidolla haavoja harjoitteluissa. Entä millaista on ensimmäinen sh sijaisuus? Millaisia kokemuksia muilla sh sijaisuuksista kun ei ole vielä ollut valmistunut?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...