Jump to content
MAINOS

Haavaosastolla sairaanhoitajan sijaisena


Terveydenhoitajaopiskel

Recommended Posts

Terveydenhoitajaopiskel

Saisin kesäksi kesätöitä haavaosastolta sh sijaisena. Lääkehoitoa ei kuulemma tarvitsisi toteuttaa niin paljon kuin valmiit sh:t (en ole itse valmis vaan vielä opiskelija). Kyseinen haavaosasto sijaitsee pienessä sairaalassa. Mitähän kaikkea työnkuvaan tulee kuulumaan tuollaisella osastolla ja millaista on olla ei-valmiina sairaanhoitajana (vielä opiskelijana) kesätöissä sh sijaisena? Pitääkö silloin opiskelijalla olla joku valmis sh joka tavallaan valvoo opiskelijan toimintaa?

Link to post
Share on other sites

Tartu rohkeasti tilaisuuteen :) 

Sairaanhoitajaopiskelijalla tulee olla nimetty ohjaaja kesätyöjakson ajan. Yksikkökohtaisesti on määritelty miten opiskelija saa osallistua lääkehoidon toteuttamiseen, mutta nämä asiat varmasti kerrotaan työn alussa..

kaikki kokemus on plussaa ja varmasti tulee paljon uutta vastaankin kesän aikana. Työnkuva kuitenkin suurelta osin sisältänee perushoitoa, haavanhoitotarvikkeet, moniammatillista yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa, lääkehoidon toteuttamista ja yhteyksiä omaisiin.

Link to post
Share on other sites
Guest Th-opiskelija

Kiitos vastauksesta. Onko kellään muulla kokemusta osastosta jossa hoidetaan pääasiassa haavoja? Mitä kannattaa kerrata ennen kesää? Olen hoitanut vac-hoidolla haavoja harjoitteluissa. Entä millaista on ensimmäinen sh sijaisuus? Millaisia kokemuksia muilla sh sijaisuuksista kun ei ole vielä ollut valmistunut?

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.