Jump to content
MAINOS

Työpaikan huono ilmapiiri


Guest tylsyys tarttuu

Recommended Posts

Guest tylsyys tarttuu

Huono ilmapiiri

Olen Vanhustyössä, työtekijöitten kyräilyä henkilökunnalta puuttuu ilo ja huumori työnteosta. Seisalleen kuolleita. 

Ei mitään tekemistä, aika käy tosi pitkäksi. Sanotaan että on kiire hoitoalalla ? Yksin pystyin hoitaa koko putiikin, 3h päiväs työtekijät jauhaa keskenään tyhjää. 

Kun jotain itse teet vanhusten kanssa , puhut heille tai olet luova 

muu porukka kyräilee, puhuvat seläntakana p:tä sinusta, sinua poikotoidaan eikä kukaan työntekijä halua enään puhu sinulle, suljetaan ulkopuolelle.

kuka tollasta työyhteisöä jaksaa, muuta kuin ne samat ketkä on sielä ollu vuosia, aattelin lähtee muihin töihin. 

Kuoleman odottelua,  vaikka  vanhusten kans voisi tehä asioita. 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS
Guest Alan vaihto?

Voi, kuule teidän teksti on ihan normaalia, monessa hoitotyöpaikassa, ollut jo VUOSIA ja pahemmaksi vain mennyt. Lisäksi puuttuu  tekstistä omaan älypuhelimeen puhuminen, samalla kun asukasta pitäisi avustaa syömisessä ja paljon muuta. Tähän löytyy kummasti aikaa aina.  On ihan normaalia käytäntöä ja vakituiset katsovat vain päältä. Omaiset valittavat johtajille, mutta EI muutosta vaan päivänlehden kautta heräävät ja emme tiedä mitään......tai valitus AVI;LLe....ja tarkastus.....sitten, voi tulla muutos vähäksi aikaa......

Ei, vahingossakaan tarvitse keskustella tai nukutaan keskellä työpäivää. Johtajat vain kohottavat olkapäitään  ja meillä on NIIN  HYVÄ Porukka työssä...... lisäksi ollaan niin tekevinään työtä, kun esimies lähestyy .......... En, ole kertaakaan nähnyt/ kuullut yksikään ottaisi vastuuta omasta " tyhmyydestään " ja joukossa tyhmyys tiivistyy. Eräs johtaja totesi ääneen; Tässä nähdään missä kunnossa on oman kodin siisteys tai kuka siellä hoitaa oikeasti työt.  Totesi siihen; Taitaa olla mies tai asuvatko työntekijät.........EI, osattu edes asukkaan huoneen roskapusseja tyhjentää, ilman  POMON  ERILISTÄ KÄSKYÄ.

Joko työntekijät pitävät johtajia/ esimiehiä tyhminä tai eivät välitä mistään. Yhdessä  hoitotyöpaikassa, iltavuoroon tullessani. Kaikki aamutyöt olivat tekemättä ja vastaus oli EI; meidän tarvitse tehdä mitään. Sinä teet kaiken eli myös aamuvuoro oli jättänyt  aamuruoat pöydälle, yököt keittämät kahvit/ teet pannuun jätetty seisomaan, ei vaivaantunut edes heittämään pois tai saati laittamaan  astiat likoamaan.  Tyhjät astiat löytyivät yllätys; JÄÄKAAPISTA.....Kyllä, mieti onko HYGIENIAPASSI EDES käyty tai onko tämä normaalia toimintaa myös kotona.  Työntekijällä oli pieni lapsi......ja peräti vielä avomies?  Kehtasi leiveillä on SAAMASSA VAKITYÖPAIKAN eli SUHTEILLA, ei ainakaan työn perusteella. Mutta oli kaunis ja nuori se on jo PLUSSAA ja osaa puhua toisen aina ympäri omiin tarkoituksiin.  Sain saadaan nykyisin työpaikka, ei ole ihme jos vanhusten hoito on hullingolla monessa hoitotyöpaikassa.

Iltavuoro hoitaa samalla palkalla  kahden työntekijän työt ja toinen vain laiskottelee työajalla.

Kaiken huippu oli huutamalla tullaan töihin ja ONKO TOISEN HOITAJAN SYY , JOS on KOTIONGELMIA kotona, Vaihdevuodet tai aina löytyy jokin selitys  eli pitääkö purkaa aina viattomalle henkilölle. EMME OLE TEIDÄN ROSKIS, joita voidaan kohdella KALTOIN ja lisäksi meillä on IHMISARVO eli voisi edes vaivaantua puhumaan toiselle asiallisesti katsomalla silmiin tai peräti kutsua ETUNIMELLÄ. Tai maksaako työnantaja palkan toisen työntekijän jatkuvasta ; LOUKKAAMISESTA tai onko HÄN ANTANUT PERÄTI LUVAN?

Olen ollut itse  pahan työpaikkakiusaamisen kohteena ja juuri NÄIDEN PIITTAAMATTOMIEN TYÖNTEKIJÖIDEN TAKIA ja Aina johtaja on HEIDÄN puolella.   Kertaakaan ei ole edes KYSYTTY ASIANOMAISELTA OIKEAA TIETOA.  OSAAVAT VALEHDELLA KIRKAASTI päin JOHTAJAN NAAMAA.  Yksikään johtaja ei ole luottamuksen arvoinen, ennekuin on todistanut asian oikean laidan.  Teot puhuvat, eivät turhat kaunopuheet tai lupaukset.

 Vaikka toinen on joutunut sairauslomalle ja johtaja ym. henkilökunta tietää asian oikean laidan. TYÖMORAALI on suorastaan KAUHEA niin kaksinaamaista toimintaa, voi vain odottaa naisilta. 

Tiedän todella paljon , ketkä ovat joutuneet jättämään työnsä  näiden takia.

Ihan sama kuin luetaan lehdistä viikottain koulukiusaaminen tai nykyisin aloitetaan jo päiväkodista........Ei, meillä vaan muualla......Pahemmaksi menee, juuri näissä missä työntekijät valikoivat ITSE tulevan TYÖKAVERIN..........

Link to comment
Share on other sites

2018.04.17. klo 07.18, Vieras: Alan vaihto? kirjoitti:

Lisäksi puuttuu  tekstistä omaan älypuhelimeen puhuminen, samalla kun asukasta pitäisi avustaa syömisessä ja paljon muuta.

Muunlaisiin puhelimiin puhuminen on ihan ok?

Link to comment
Share on other sites

‎18‎.‎04‎.‎2018 klo 14.06, jupet kirjoitti:

Muunlaisiin puhelimiin puhuminen on ihan ok?

Alkaaks jupettia jurppii nää vuodatukset :) . Itse olen miettinyt, että onko kyseessä sama henkilö

eri keskusteluissa ja siksi ei rekisteröidy.

James Joycen teksti oli/on tajunnanvirtaa - nuo on sitten mielestäni jotain ihan muuta.

/R

Link to comment
Share on other sites

Hiukan ehkä... (alkoi jo 25 postausta sitten)

Mun teoria on että näitä riehujia on kaksi eri persoonaa, toinen paljon aktiivisempi. Kiinnitä huomiota välilyönteihin välimerkkien yhteydessä ja toistuviin kirjoitusvirheisiin.

Link to comment
Share on other sites

8 tuntia sitten, Janne kirjoitti:

Eihän noita vuodatuksia taida kukaan jaksaa lukea...

En ainakaan minä lue noita. Ei vaan jaksa.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...