Jump to content
MAINOS

Sijaishankinta


sh vm 83

Recommended Posts

En tiedä onko aiheesta ollut täällä aiemminkin (varmasti), mutta minkälaisia kokemuksia teillä on keikkalaisten hankinnasta?

Kevään ja pääsiäisvapaiden myötä saa vastuuhoitajana pitää aikamoista vauhtia sijaisten hankinnassa, sijaisten vuorojen perumisesta johtuvien vuorojen uudelleen haussa yms.yms. En oikein ymmärrä sitä että otetaan keikka x 2 viikkoa aiemmin ja sitten kun on 2 viikonloppuvuoroa, yhtäkkiä lauantai-aamuna tulee joku ihan hirveä meno yms. jotta joutuu perumaan 2 keikkaa, sen päivän ja seuraavan. Kuitenkin sitten kuullut jälkikäteen että henkilö on ollut toisessa paikassa työssä.

 

Toivomus kaikille keikkaa tekeville hoitajille yksiköstä/ työpisteestä riippumatta: :  Jos on ihan pakko varata useampia vuoroja kerralla, toivottavasti olet myös sitoutunut tekemään vuoroja etkä napsi vuoroja huvin vuoksi. Ihan mukavaa kun työpäivästä menee 2 tuntia siihen että etsitään ensin keikkailijoita ja seuraavalla kierroksella paikataan kun pitää perua työvuoronsa ties minkälaisten syiden vuoksi. Keikkailijoita ei pyydetä sen vuoksi paikalle että sitten voidaan helposti paikata vaje vaan sijaisen hankinnalla on AINA peruste.

 

Myönnetään, sijaishankinta on haasteellista ja aikaa vievää. Mutta on tässä kyllä oppinut kaikenlaiset äänensävyt puhelimessa kun yritetään muuntaa ääntä mahdollisimman kipeäksi tai kun yritetään keksiä puhelimessa puhelun aikana sitä syytä minkä takia pitää juuri nyt perua vuoronsa.

 

UGh...

 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...