Jump to content
MAINOS

Syventävän harjoittelun ahotointi kiertävänä varahenkilönä


Vieras: Kiertoon kesäksi

Recommended Posts

Vieras: Kiertoon kesäksi

Ihan vaan mielenkiinnosta kysyn, mitenkäs teidän koulut on suhtautunut siihen, että hyväksytäänkö syventävän harkan ahotointi kiertävänä varahenkilönä ( paikka vaihtuu jokapäivä) vai vaatiiko koulu yhden, pysyvän työpaikan siihen? Paljon tietysti merkkaa  se millä nimikkeellä teet duunia. 

 

Mitä mieltä olet, kannattaako ylipäätään syventävää harkkaa edes ahotoida? Jos ahotoit, oliko hyvä veto vaiko huono? 

 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Vieras: oh:n korvaus

Eikö varahenkilönä työskentely ole pysyvä työpaikka? Työpiste vain vaihtelee. Harjoittelun korvaamiseen työkokemuksella vaaditaan meidän koulussa työtodistus, josta ilmenee työsuhteen kesto, työaika ja työtehtävä (pitää selkeästi käydä ilmi että on työskennellyt sairaanhoitajan sijaisena, pelkästään hoitaja-titteli ei riitä), sekä päivitetty opintosuoritusote. Lisäksi täytyy kuvailla miten työskentely on edistänyt omaa ammatillista osaamista.

Haen juuri korvaavuutta viimeisestä sh-harkasta omasta duunista jossa teen lomia yms. sijaisuuksia. Kannattaa miettiä haluaako kädestä pitäen ohjausta vielä yhden harjoittelun ajan, vai tekeekö mieli jo kokeilla miten menee noin niinku omasta mielestä :D opiskelijasijaisena kuitenkin on vielä nimetyt ohjaajat mutta työskentely on itsenäistä. Koen että olen saanut enemmän itsevarmuutta sekä työnteon että ammatillisen identiteetin suhteen, ja kynnys koulusta työelämään siirtymiseen ei ole enää läheskään niin korkea kun olen jo saanut tehdä näitä hommia.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...