Jump to content
helkam

Opinnäytetyö - HOITAJIEN AJATUKSIA KYYNISYYDESTÄ HOITOTYÖSSÄ – KYSELY HOITOALAN AMMATTILAISILLE

Recommended Posts

helkam

https://www.webropolsurveys.com/S/893E12C4C85CE279.par

 

Hei!

Olen sairaanhoitajaopiskelija JAMK:sta ja teen opinnäytetyötä! Toteutan laadullisen kyselyn, ja toivon täältä löytyvän vastaajia!

Opinnäytetyöni tarkoituksena on selvittää hoitohenkilökunnan kyynistymisen tai kyynisyyden taustatekijöitä sekä mahdollisia kyynisyyttä ennaltaehkäiseviä tekijöitä. Keskiössä ovat hoitohenkilökunnan omat ajatukset ja käsitykset kyynisyydestä hoitotyössä näkyvänä ilmiönä.

Tavoitteena on lisätä ilmiöön liittyvää tietoa ja ymmärtämystä, jonka pohjalta hoitohenkilökunta voi tunnistaa ja tiedostaa kyynisyyden merkkejä itsessään sekä puuttua niihin edistäen työhyvinvointia sekä työssä jaksamista. Aikaisemmalla puuttumisella voidaan ehkäistä eettisiä ylilyöntejä työssä. Aikaisempien tutkimusten mukaan kyyninen hoitaja saattaa herkästi toimia epäeettisesti.

Kyselyn tai opinnäytetyön tarkoituksena ei ole etsiä ”syyllisiä” tai osoittaa ketään sormella, vaan tarkastella ja ymmärtää olemassa olevaa ilmiötä.

Kyselyyn vastaajien määrä on toistaiseksi rajoitettu, mutta tarvittaessa laajennan vastaajamäärää. Kiitos vaivannäöstäsi!

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...