Jump to content
MAINOS

Opinnäytetyö - HOITAJIEN AJATUKSIA KYYNISYYDESTÄ HOITOTYÖSSÄ – KYSELY HOITOALAN AMMATTILAISILLE


helkam

Recommended Posts

https://www.webropolsurveys.com/S/893E12C4C85CE279.par

 

Hei!

Olen sairaanhoitajaopiskelija JAMK:sta ja teen opinnäytetyötä! Toteutan laadullisen kyselyn, ja toivon täältä löytyvän vastaajia!

Opinnäytetyöni tarkoituksena on selvittää hoitohenkilökunnan kyynistymisen tai kyynisyyden taustatekijöitä sekä mahdollisia kyynisyyttä ennaltaehkäiseviä tekijöitä. Keskiössä ovat hoitohenkilökunnan omat ajatukset ja käsitykset kyynisyydestä hoitotyössä näkyvänä ilmiönä.

Tavoitteena on lisätä ilmiöön liittyvää tietoa ja ymmärtämystä, jonka pohjalta hoitohenkilökunta voi tunnistaa ja tiedostaa kyynisyyden merkkejä itsessään sekä puuttua niihin edistäen työhyvinvointia sekä työssä jaksamista. Aikaisemmalla puuttumisella voidaan ehkäistä eettisiä ylilyöntejä työssä. Aikaisempien tutkimusten mukaan kyyninen hoitaja saattaa herkästi toimia epäeettisesti.

Kyselyn tai opinnäytetyön tarkoituksena ei ole etsiä ”syyllisiä” tai osoittaa ketään sormella, vaan tarkastella ja ymmärtää olemassa olevaa ilmiötä.

Kyselyyn vastaajien määrä on toistaiseksi rajoitettu, mutta tarvittaessa laajennan vastaajamäärää. Kiitos vaivannäöstäsi!

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...