Jump to content
MAINOS

Hoitoalan parhaat uutislähteet?


Vieras: vilma_skhole

Recommended Posts

Vieras: vilma_skhole

Moi, toivottavasti muillekin hyötyä tästä meidän pienestä "markkinatutkimuksesta": mitä sivustoja, sometilejä, spostilistoja, uutiskirjeitä, fb-ryhmiä yms. lähteitä (hoitajat.netin lisäksi :)) kannattaa seurata, että pysyy perillä hoitoalan ajankohtaisista asioista ja oman ammattitaidon tueksi? Kiitos kaikista vinkeistä!!!

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Tehy-lehti, Sairaanhoitaja-lehti, Mediuutiset, Twitterissä hashtag #hoitotyö jne. Ja tietty Skholen x Hoitajat.netin blogissa on paljon ajankohtaisia juttuja! :)

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Janin mainitsemat Tehy (+Mainio-blogi!) ja Sairaanhoitaja-lehti, Facebookin ryhmistä (eivät nyt niinkään lähteitä) Sairaanhoitajaopiskelijat, Hoitotyön opettajat, eri yhdistysten sivut (MS-hoitajat, Lounais-Suomen Syöpäyhdistys, Syöpäjärjestöt, Syöpäsäätiö, Neuroliitto...) ja samojen yhdistysten verkkosivut. Lisäksi Sydänliitto. THL:n ja STM:n verkkosivut, STEA:n verkkosivut, Turun ammattikorkeakoulun verkkosivut ja fb-sivut ja insta, Pubmed ("ihan oikeaan tiedonhakuun!"), Käypä hoito, Kela ja Kelan Elämässä -lehti, Duodecim, Terveyskirjasto, Yliopistojen sivut ja some-kanavat, itse henk.koht. seuraan Turkua ja Itä-Suomea enimmäkseen.  Potilaan lääkärilehti. 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...