Jump to content
MAINOS

Erikoissairaanhoidon hoitajamitoitus


Guest Leelia

Recommended Posts

Erinäisten google-etsintöjen jälkeen laitanpa tännekin kyselyä.

Kiinnostaisi siis tietää varsinkin erikoissairaanhoidon vuodeosastojen hoitajamitoitusta! Eli potilasmäärä vs hoitajamäärä, millainen vahvuus missäkin vuorossa on.

Myös jos joku viisaampi osaisi kertoa, onko tähän säädetty jotain ohjeistusta, niin olisin kiitollinen tiedosta. Itse en löytänyt kuin esim.  tehostetun palveluasumisen mitoituksia.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS
Guest Marikki

Meillä on arkiaamuisin 6-7 aamussa sekä tämän lisäksi kenttätyöstä irrotettu vastuuhoitaja. Illassa 4 alkuviikosta, ke-pe 5. Öissä 3, paitsi su-ma yönä 2 yökköä. Viikonloppuisin lauantaina aamussa 6, illassa 4. Sunnuntaiaamussa 5 ja illassa 4. Osasto 24 paikkainen.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on myös 24 paikkainen osasto. Arkiaamuissa 7 ja illoissa 5, viikonloppuaamuissa 5 ja illoissa 4. Öissä 3 paitsi la-su yössä 2.

Link to comment
Share on other sites

Potilaspaikkoja 30, joista 8-paikkaa sydänvalvonnassa. Aamussa 8, joista 3 hoitajaa sydänvalvonnassa, illassa 6, josta 2 hoitajaa sydänvalvonnassa. Yössä 3. Viikonloppuisin sama, paitsi 7 aamussa. Osastoa jaettu niin, että huonompi kuntoiset ja parempi kuntoiset on eri siivissä. 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...