Jump to content
 
Vieras: Kiinnostunut

Norjan palkka nykyään?

Recommended Posts

Vieras: Kiinnostunut

Hei, olen lähdössä Norjaan töihin, en osaa päättää menisinkö vuokrafirman kautta vai hakisinko suoraan sairaalalle. Osaako kukaan kertoa minkälaista tuntipalkkaa vuokrafirmat maksavat nykyään? Ei-erikoissairaanhoitajalle. Kiinnostaa tietysti myös sairaaloiden maksama palkka :) Jonkinlaisia keskimääräisiä palkkoja googlettamalla löytääkin, mutta aika vanhoja tietoja.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: Mats

Teoriassa vuokrafirmat maksavat samat taulukkopalkat kuin kunnat ja sairaalatkin. Neuvottelemalla voi saada kuitenkin paremman palkan, jos tarve on kova. Palkka riippuu tietysti työkokemuksesta. https://www.nsf.no/lonn löytyy minimipalkat. KS kunnallisille ja Spekter sairaanhoitopiirille. Tuntipalkan vuorotyössä saa jakamalla vuosipalkan tuntimäärällä 1850. Esim 10 v kokemuksella 230 kr luokkaa. Käytännössä 250 tai 270 kr ei ole mahdoton neuvotella.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: Kiinnostunut

Kiitos Mats vastauksesta! Huomasin tässä, että kaikki suomenkieliset rekrytointi-ilmoitukset netissä Norjaan ovat vanhentuneita. joko siellä on tarpeeksi väkeä? :) Ruotsiksi ja norjaksi kyllä löytyy paikkoja.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: Mats

Töitä löytyy takuuvarmasti ympäri Norjaa, jos kielitaito kunnossa. Suomen työvoimaviranomaiset eivät ole kovin suopeita suomalaisen työvoiman siirtymiselle naapurimaihin. Tämä tarkoittaa sitä, että työpaikkoja saa mainostaa vain erityisellä EU-työpaikkailmoituksella. Nämä taas eivät näy tavallisissa työpaikkailmoitussivustoilla eivätkä saa siten näkyvyyttä nettihauissa. Suoraan Norjan työvoimaviranomaisen NAV:n sivuilta löytyy parhaiten auki olevat toimet. Toki voi olla yhteydessä myös suoraan sairaaloihin tai välitysfirmoihin. Itse en ole välitysfirmoja käyttänyt, mutta netistä varmaan löytyy kokemuksia niistä. Sen verran olen kuullut, että monilla on ollut ongelmia Suomessa näkyvimmin toimivan Adeccon kanssa. Esim. asunnot ovat olleet luokattomia.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras
Olet jättämässä kommenttia vieraana. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään.
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×