Jump to content
MAINOS

Esperi!


Guest Keikkalainen!

Recommended Posts

Guest Keikkalainen!

Päivän vitsi!

Yrityskaupan seuraus siirto Esperi;lle palkka G17 lähihoitaja. Kaikki kokemuslisät, pitäisi saada?

 2pv palkka tuli tilille saldo 120.10€ eli 60,05€ /pv,   Matkat 10€/ suunta eli 20€ /pv.  Loppusaldo 40€ päivän palkka puhtaana välttämättömiin menoihin. 

Johtaja totesi voit olla yötä hotelissa, tällä palkalla? Järki hoi!  Julkinen liikenne huonontunut kilpailun tuloksena ja hinta nousut 6€ < 10€ .

Hesalaiset siis voitte lopettaa turhat päiväset marinat julkisesta liikenteestä. Teillä kulkee läpi vuorokauden, metrot, lähijunat, bussit jne.  Taksat ovat ok. Pysäkit nurkan takana, olette naurun alaisia meidän mittapuussa.  Peräti vielä on jalat keksitty, mitä me maalaiset käytämme....

Mehiläinen ja Attendo kuuluu samaan kastiin palkkaluokassa eli G17.

Hoitoapulaisen palkka G17 eli sama kuin koulutettu lähihoitaja. Hoiva-apulainen työnkuva; Keittiö ja pyykkihuolto.... vastuu olematon.

Lisäksi lh. tekevät hoitoapulaisen työt ilmaiseksi ja palkaksi haukkumiset....

Odotan innolla postin kautta Palkkasuunnitelmaa ja TYÖSOPIMUSTA kai se perille joskus tulee kesto jo yli viikko ; ONKO otettu 60% veroja, vaikka verokortissa lukee 14,5% ja muut tiedot...

Esperi;n johtaja laitteli gmail:a verokorttini on mennyt VANHAKSI joulukuun viimeinen päivä 2017 ja uusi  astuu voimaa 1.2.2018 eli heillä on tässä myös oma tulkinta asiasta.


Tai Suomen Verotoimiston ottavat kaikilta  työntekijöiltä alasta riippumatta 60% veroa palkasta nykyisin.  Miten tulkitaan Verotoimiston työtä?

Ainakin liiton lakimiehet saavat taas työtä, eivät joudu ainakaan  kortistoon. 

Mistä Esperi löytää näitä lähiesimiehiä/ johtajia jatkuvasti töihin? Tulkinta on mitä on kaikesta päätellen? Mitään parannusta ei tapahdu missään. Huonommaksi vain menee jatkuvasti. 

Turha valittaa lehdissä, kun kukaan ei tule heille töihin tai pysy heillä. 

Kiitos/ TACK ESPERI!

 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Eikö yrityskaupoissa ole työntekijän kannalta kyse liikkeenluovutuksesta ja vanha soppari palkkoineen pysyy voimassa vaikka työnantaja vaihtuu? Nyt yhteys liittoon

Link to comment
Share on other sites

Itselleni esimies tulosti töissä työsopparin, jossa näkyy palkka ja kokemuslisään kertynyt aika. Palkkasuunnitelma?? Mikä se semmonen on.. Palkkojen maksu aikataulu näkyy meillä ainakin työvuorot-kansiossa jossa on suunnitelma ja toteumalistat. Itse olen tyytyväinen ollut.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Työehtosopimukset menivät umpeen 31.1.2018 jonka jälkeen huijari firma Esperi voi vaihtaa käytettäväksi heidän työehtosopimusta vaikka olisi tehty yrityskauppa tai liikkeen luovutus.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest outoa..

Eihän se ole Esperin vika, jos itse olette menneet allekirjoittamaan edellisellä toimijalla noin pöllön työsopimuksen. Periaatteessa esimiehesi on oikeassa, verokortti on voimassa 31.12. asti, mutta tammikuun verotus tehdään vielä tuon edellisvuoden verokortin mukaan. Työnantaja ei ole myöskään vastuussa joukkoliikenteen hinnoista tai siitä millä tulet töihin. Hoitoapulaisen palkkaluokka on G14, eikö teillä makseta lähihoitajille palkkaa siitä ajasta minkä he käyttävät pyykkäämiseen vai miten on muuten mahdollista, että he tekevät ko.töitä ilman palkkaa? Heillehän maksetaan korkeampaa palkkaa ko.töistä kuin hoitoapulaiselle. Työsopimuksia harvoin lähetellään kenellekään postilla. Palkkasuunnitelmalla tarkoitat varmaan palkkalaskelmaa, jonka saat netpostiin tai halutessasi sähköpostiisi jos et sitä kirjeenä halua

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Guest Mirva

Esperi todellakin huijari firma.

Työsopimuksia ei tehdä heti jotta hoitajat jotka ei miellytä esperi esimiehiä siivotaan pois ja palkat viipyy saa soitella monta kertaa palkan perään. Ainakin näin täällä Hesassa muutamassa Esperissä tilanne.

Link to comment
Share on other sites

Kyllä täälläpäin tai ainakin meidän esimies tekee sopimukset etukäteen ja ne kirjoitetaan joko ennen sopimuksen alkua tai heti ensimmäisemä työpäivänä, kaksi ensimmäistä päivää on perehdytyspäiviä ainakin meidän työpaikassa. Myös kesäsijaisille, jotka tulevat uusina sijaisina.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...