Jump to content
MAINOS

Nuorisokodit


Suhakka

Recommended Posts

Onko tyypeillä kokemusta lastensuojelusta, nuorisokodeista. Ootteko tykänny? Minkälaiset resurssit ja minkä kokoisissa paikoissa ootte ollu? Paljonko on ollu päällekarkauksia?

Link to comment
Share on other sites

Mikäs tuolla ollessa. Nuorten kanssa työskentely on aina antoisaa niin hyvässä kuin pahassakin. Yleensä minimi mitoituksella mennään vuoroissa riippuen laitoiksen koosta tai asiaskaskunnasta. En muista ikinä että olisi työntekijämäärä ollut koskaan enemmän kuin minini. Toki keikkalaisia pyörii paljon sitten apukäsinä. Ei ikinä ole ollut mitään päällekarkauksia, kiinnipitoja sitäkin enemmän. Lähinnä nuoren oman tilanteen turvaamiseksi. Laskettiin joskus että vuoden aikana semmoset 200 kappaletta on ollut eniten.

11 vuotta tuli vietettyä. Nuorisopsykiatrian kuntoutuskodissa, perhekodissa, vaikeasti oireilevien nuorten laitoksessa, päihdeongelmaisten laitoksessa. Ohan tuota nähty mualimmoo, näin sanotakseni.

Summa summarun, hyviä hommia kunhan ei anna nuorison mennä ihon alle kun testaavat rajoja ja osaa pitää työasiat töissä, eikä kotona.

 

e. Suurin osa näistäkin alkaa olla isojen ketjujen omistamia pl. kaupunkien omat (familar, medonen,mehiläisen ja milapron yhteisfirma) alkaa olla aika iso tekijä. Aika paljon ostelleet pieniä tekijöitä pois markkinoilta. Tietäähän sen että silloin budjetit on hieman eri kuin mitä yksityisomisteisilla (perhefirmoilla jne..) on.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...