Jump to content
Sign in to follow this  
Terveydenhoitajaopiskel

Esimerkki potilaan hoitosuunnitelmasta?

Recommended Posts

Terveydenhoitajaopiskel

Entä olisiko jollain esimerkkiä, miltä kotihoidon potilaan hoitosuunnitelma voisi näyttää? FinCC:n avulla olen tehnyt sellaisen kerran, mutta minusta se FinCC on jotenkin sekava. Olen th-opiskelija. Löytyisikö esim. netistä esimerkkejä hoitosuunnitelmista? Olen yrittänyt googlata mutta ei löydy.

Share this post


Link to post
Share on other sites
sh vm 83

Pelkistetty versio hoitosuunnitelmasta olisi alaotsikot: haasteet, voimavarat, tavoitteet, suunnitelmat, arviointi.  Eli mitä hoitotyön haasteita asukkaalla on ja mitä niiden eteen on mahdollista tehdä.

TÄltä pohjalta lähdet arvioimaan jokaista osa-aluetta, esim. FinCC-luokitusten mukaisesti. Tällä pääsee hyvin pitkälle ja on käyttökelpoinen suunnitelma. Hoitosuunnitelmat kotihoidossakin pohjautuvat käytettävään asiakastietojärjestelmään, jolloin otsikot ovat erilaiset. Yllämainitut alaotsikot on mainittu domacare- asukastietojärjestelmässä, missä taas sitten nuo muut otsikot ovat ihan erilaisia kuin esim. pegasoksessa tai GFS:ssä (graafinen finstar).

Varmasti teillä koulussa on ollut malleja erilaisista hoitosuunnitelmista, mutta valmista pohjaa ei mistään erikseen kyllä saa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...