Jump to content
Terveydenhoitajaopiskel

Esimerkki potilaan hoitosuunnitelmasta?

Recommended Posts

Terveydenhoitajaopiskel

Entä olisiko jollain esimerkkiä, miltä kotihoidon potilaan hoitosuunnitelma voisi näyttää? FinCC:n avulla olen tehnyt sellaisen kerran, mutta minusta se FinCC on jotenkin sekava. Olen th-opiskelija. Löytyisikö esim. netistä esimerkkejä hoitosuunnitelmista? Olen yrittänyt googlata mutta ei löydy.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
sh vm 83

Pelkistetty versio hoitosuunnitelmasta olisi alaotsikot: haasteet, voimavarat, tavoitteet, suunnitelmat, arviointi.  Eli mitä hoitotyön haasteita asukkaalla on ja mitä niiden eteen on mahdollista tehdä.

TÄltä pohjalta lähdet arvioimaan jokaista osa-aluetta, esim. FinCC-luokitusten mukaisesti. Tällä pääsee hyvin pitkälle ja on käyttökelpoinen suunnitelma. Hoitosuunnitelmat kotihoidossakin pohjautuvat käytettävään asiakastietojärjestelmään, jolloin otsikot ovat erilaiset. Yllämainitut alaotsikot on mainittu domacare- asukastietojärjestelmässä, missä taas sitten nuo muut otsikot ovat ihan erilaisia kuin esim. pegasoksessa tai GFS:ssä (graafinen finstar).

Varmasti teillä koulussa on ollut malleja erilaisista hoitosuunnitelmista, mutta valmista pohjaa ei mistään erikseen kyllä saa. 

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

Osallistu keskusteluun

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu ensin.

Vieras
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...