Jump to content
MAINOS

Esimerkki potilaan hoitosuunnitelmasta?


Terveydenhoitajaopiskel

Recommended Posts

Entä olisiko jollain esimerkkiä, miltä kotihoidon potilaan hoitosuunnitelma voisi näyttää? FinCC:n avulla olen tehnyt sellaisen kerran, mutta minusta se FinCC on jotenkin sekava. Olen th-opiskelija. Löytyisikö esim. netistä esimerkkejä hoitosuunnitelmista? Olen yrittänyt googlata mutta ei löydy.

Link to comment
Share on other sites

Pelkistetty versio hoitosuunnitelmasta olisi alaotsikot: haasteet, voimavarat, tavoitteet, suunnitelmat, arviointi.  Eli mitä hoitotyön haasteita asukkaalla on ja mitä niiden eteen on mahdollista tehdä.

TÄltä pohjalta lähdet arvioimaan jokaista osa-aluetta, esim. FinCC-luokitusten mukaisesti. Tällä pääsee hyvin pitkälle ja on käyttökelpoinen suunnitelma. Hoitosuunnitelmat kotihoidossakin pohjautuvat käytettävään asiakastietojärjestelmään, jolloin otsikot ovat erilaiset. Yllämainitut alaotsikot on mainittu domacare- asukastietojärjestelmässä, missä taas sitten nuo muut otsikot ovat ihan erilaisia kuin esim. pegasoksessa tai GFS:ssä (graafinen finstar).

Varmasti teillä koulussa on ollut malleja erilaisista hoitosuunnitelmista, mutta valmista pohjaa ei mistään erikseen kyllä saa. 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...