Jump to content
MAINOS

Onko tässä tilanteessa oikeus työterveyshuoltoon?


Recommended Posts

Olen lähihoitaja ja teen sijaisuuksia tällä hetkellä kolmessa paikassa, opiskelen uutta ammattia ja sen ammatin sijaisuuksia teen silloin tällöin yhdessä paikassa. Nämä neljä työpaikkaa sijaitsevat kaikki eri kunnilla kahdessa eri maakunnassa. Haluaisin päästä työterveystarkastukseen ja luulempa että tarvisin tässä tilanteessa myös jonkinlaista psykososiaalista tukea. Aiemmin ollessani määräaikaisena yhdessä työpaikassa niin kävin työterveystarkastuksessa ja sain lähetteen työpsykologille jolla kävin kerran. Tästä aikaa n. 2.5v. Olen ollut eripituisia aikoja näissä työpaikoissa mutta olen tosiaan vain sijainen, menen kun tarvitaan. Osaako joku vastailla? 

Link to post
Share on other sites

Tokihan sijaisella on oikeus työterveyshuoltoon. Ei kun klo 8 soittamaan tai jos ei ole akuutti sairaus niin myöhemmin. Tarkemmin tietoa saat paikasta häneltä kuka sinun palkkasi maksaa.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest Terveystarkastus

Itse olen tehnyt sijaisuuksia espoon kaupungilla ja minun ei ole tarvinut kertaakaan käydä tarkastuksissa.Pitkän matkan takia asioin omalla Te:lla. Kerran kävin työterveydessä

kun tarvin lähetteen fyssään ja sainkin ja maksarin hoitoihin.Tällöin olin 10 kk siajisuudessa.

Seuren keikkafirmalla ei keikkalaisille ole mitään terveyspalveluita jollei ole tehnyt 3 kk:n yhtäjaksoista sopparia johonkin työkohteeseen.

Itse suosittelin hakeutumaan omalle ta:lle.Se palvelu ainakin kuuluu meille kaikille.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...