Jump to content

Avaimet


Recommended Posts

Pidättekö töissä avaimia kaulassa vai jossain muualla? Tämmönen kysymys. Minkälaisia turvallisuusohjeita teillä töissä on avaimien pidosta kaulassa? 

Itsellä avaimet työliivin taskussa ja kehitysvammapuolella olen.

Link to post
Share on other sites

Taskussa tai vyöllä olen pitänyt. Kaulalla huono kun kaikki lukot on aina niin alhaalla että pitäisi erikseen ottaa pois ja pukea takaisin. 

Ei kai kaulalla pitäminenkään vaarallista ole, jos käyttää aukeavaa avainnauhaa. Ohjeita ei ole tietääkseni annettu. 

Link to post
Share on other sites
Petite Infirmieré

Yleensä kaulassa/siinä rintataskussa. Tarvittaessa otan poiskin, jos tuntuu että ne on tiellä tms. Ei ole virallista ohjeistusta käsittääkseni. Tykkään pitää kaulassa, kun niissä kuitenkin on kaapin avain, ovien avain, lääkekaapin vara-avain (joka siis on aina minulla) ja mun ollessa työvuorossa mulla on yleensä lisäksi lääkekaapin avain, huumekaapin avain ja roikkuupa niissä keittiöönkin pari avainta (joita ei tosin oikeastaan käytetä). Plus sakset ja lätkä tulostimeen. Ja sit kun taskuissa on vielä teippiä, muistivihko, joskus Siripiriä tms. (diabetes <3) ja vähintään yksi, hyvässä lykyssä kaksikin tai kolmekin puhelinta (oma + hälytyspuhelin) niin...

 

Osa työkavereista kyllä pitää taskussa.

Edited by Petite Infirmieré
Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Meillä avainten pitäminen kaulassa on yksiselitteisesti kielletty. Myöskään "aukeavat" avainrenksut ei kelpaa, koska takaapäin voi reksusta ottaa kiinni lukon kummaltakin puolelta, eikä se renksu silloin aukea.

Itselläni on aina ollut avaimet vyötäröllä kiinni, nykyään ihan housun helmassa.

Key Bak on kallis, mutta kestää vuosia. Jojon remmi on riittävän pitkä, eli ylttää housuista iroittamatta niin korkealla kuin kädellä ylttää. Sen verran vahva jousi myös että isompikin avainnippu nousee rivakasti takaisin.

https://www.puuilo.fi/Avaimenperae-Key-Bak-super-48

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
Napinpainajainen

Kaulassa pidän, ns. turvalukollisessa avainnauhassa. Eihän mistään kaulanauhasta saa täysin turvallista millään, ellei se ihan atomeiks hajoa siinä kun joku yrittää siihen tarrata ja kuristaa :D Mutta parempi kai tollanen turvalukkokin kun ihan umpinainen tapaus.

Mitään ohjeistusta en ole asiaa koskien saanut työpaikalta ja työkavereiden keskuudessa on erilaisia tapoja kantaa niitä avainnippuja....Mutta maalais-/hoitajanjärki kai riittää tässäkin asiassa - työtehtävistä riippuen niitä avaimia kuljetetaan siellä missä ne ovat käytännölliset eivätkä saa hirveästi vahinkoa aikaan itselle tai muille.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Rekisteröidy yhteisöömme

    Tervetuloa joukkoon!

×
×
  • Create New...