Jump to content

Saudeihin(ko)


Recommended Posts

Oman paikkakunnan työtilanne on tällä hetkellä huono, eikä kokonaan muuttaminen toiselle paikkakunnalle ole tällä hetkellä vaihtoehto, joten olisinkin kiinnostunut kuulemaan kokemuksista Saudeista! Yleistä tarinaa löytyy kivasti blogien puolelta, mutta lähinnä kiinnostaisi ihan käytännön asiat; verotus, palkka ja sen maksaminen, asuminen jnejne. Kaikki kokemukset tänne!

Link to post
Share on other sites
  • 6 months later...
Guest lintsan

Moi!

Viestistäsi onkin jo tovi, mutta oon itse vähän aikaa sitten Saudeista palannut sh. 2 vuotta siellä olin ja viihdyin kyllä todella hyvin! Onhan siinä tietty sopeutumista, mutta jos avoimin mielin menee, niin on kyllä antoisa kokemus. Nyt sinne on suunnitteilla jonkinlaista verotusta, mutta en usko että vielä astunut voimaan, eli toistaiseksi vielä veroton palkka tulee paikallisena valuuttana paikalliseen tiliisi, sieltä voi sitten kätevästi verkkopankin kautta lähettää Suomeen. Asumisen tarjoaa työpaikka. Riippuu mihin sairaalaan menet, niin asumiset vähän vaihtelee. Mutta yleisesti taso on hyvä länsimaalaisille. Siellä missä asuin oli pieni kauppa, josta löytyi kaikkea tarpeellista, iso kuntosali, 3 ulko uima-allasta ja 1 sisäallas, poreeallas ja sauna osasto, tenniskenttiä, koripallokenttiä ja squash huoneita oli myös pari. Tekemistä riitti, jos siellä kuumuudessa jaksaa.

Link to post
Share on other sites
  • 11 months later...
Guest pii_ku

Heippa!

Vierähti itselläkin hieman aikaa, että luin viestisi. Toivottavasti vielä seuraat foorumia, nimittäin haluaisin vielä kysyä, että millaisella osastolla olit ja oliko työssä paljon eroja verrattuna Suomeen? 🙂

Link to post
Share on other sites
  • 11 months later...

Tämä on tosi vanha lanka, mutta en viitsinyt aloittaa uutta joten kommentoin tänne. Itse olisin ollut kiinnostunut Saudeista, mutta koska olen tällä hetkellä töissä kotihoidossa, niin en kuulemma saa laillistusta sinne. Olen siis sairaanhoitaja, työskennellyt yliopistollisissa sairaaloissa noin 8 vuotta ja edelleen keikkailen siellä, mutta nykyään tosiaan teen sairaanhoitajan hommia kotihoidon yksikössä. Rekryfirmalle tein noin 10 tunnin edestä paperihommia ja kaksi puhelinhaastattelua ja lupailtiin jo haastattelua sairaalan kanssa, mutta sitten tulikin ilmoitus että et pysty saamaan laillistusta. Pitäisi mennä vuodeksi takaisin sairaalaan ja yrittää sitten uusiksi. Hullulle tuntuu, kun kuitenkin keikkailee sinne vanhalle työpaikalle ja ei se ammattitaito sieltä mihinkään ole kadonnut. Jonnekin tekisi kuitenkin mieli lähteä, kun teki jo niin ison homman papereiden kanssakin. (Tosin toki vasta sitten, kun koronahömpötys on ohi.) Onko kellään sattunut vastaavaa?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Rekisteröidy yhteisöömme

    Tervetuloa joukkoon!

×
×
  • Create New...