Jump to content
Sign in to follow this  
pii_ku

Saudeihin(ko)

Recommended Posts

pii_ku

Oman paikkakunnan työtilanne on tällä hetkellä huono, eikä kokonaan muuttaminen toiselle paikkakunnalle ole tällä hetkellä vaihtoehto, joten olisinkin kiinnostunut kuulemaan kokemuksista Saudeista! Yleistä tarinaa löytyy kivasti blogien puolelta, mutta lähinnä kiinnostaisi ihan käytännön asiat; verotus, palkka ja sen maksaminen, asuminen jnejne. Kaikki kokemukset tänne!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest lintsan

Moi!

Viestistäsi onkin jo tovi, mutta oon itse vähän aikaa sitten Saudeista palannut sh. 2 vuotta siellä olin ja viihdyin kyllä todella hyvin! Onhan siinä tietty sopeutumista, mutta jos avoimin mielin menee, niin on kyllä antoisa kokemus. Nyt sinne on suunnitteilla jonkinlaista verotusta, mutta en usko että vielä astunut voimaan, eli toistaiseksi vielä veroton palkka tulee paikallisena valuuttana paikalliseen tiliisi, sieltä voi sitten kätevästi verkkopankin kautta lähettää Suomeen. Asumisen tarjoaa työpaikka. Riippuu mihin sairaalaan menet, niin asumiset vähän vaihtelee. Mutta yleisesti taso on hyvä länsimaalaisille. Siellä missä asuin oli pieni kauppa, josta löytyi kaikkea tarpeellista, iso kuntosali, 3 ulko uima-allasta ja 1 sisäallas, poreeallas ja sauna osasto, tenniskenttiä, koripallokenttiä ja squash huoneita oli myös pari. Tekemistä riitti, jos siellä kuumuudessa jaksaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest pii_ku

Heippa!

Vierähti itselläkin hieman aikaa, että luin viestisi. Toivottavasti vielä seuraat foorumia, nimittäin haluaisin vielä kysyä, että millaisella osastolla olit ja oliko työssä paljon eroja verrattuna Suomeen? 🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...